Kara Para Așk, locul 1 în Spania


Cu Lionel Messi între telespectatori!

O producție Ay Yapım, cu scenariul semnat de Sema Ergenekon și Eylem Canpolat, având pe fotoliul de regizor pe Ahmet Katıksız și în rolurile principale pe Tuba Büyüküstün și Engin Akyürek, serialul „Kara Para Aşk/Bani Negri Dragoste„ își continuă aventura în străinătate.

Difuzat în 107 de țări, serialul a înregistrat record de încasări din export și recent a început să fie difuzat în Spania pe Nova sub denumirea “Amor de contrabando”. Primul episod, difuzat în 28 mai, a obținut 4,7 % și s-a situat pe locul 1.

S-a comentat foarte mult pe rețelele de socializare că renumitul fotbalistul argentinian, jucător la Barcelona, Lionel Messi, a urmărit serialul Kara Para Aşk.

Într-un video pe carel-a distribuit pe Instagram,  în plan secund se vedeau imaginile serialului. (ayakligazete.com)

Reclame

4 gânduri despre &8222;Kara Para Așk, locul 1 în Spania&8221;

 1. Putin cam exagerate, desi nu neg, bine argumentate aprecierile la adresa lui Engin. Mie personal nu-mi place ca prezenta fizica, usor neingrijit, cu o figura cam asimetrica, un zambet si o privire cam stranii si nelalocul lor in anumite situatii. Cat priveste asa-zisele stangacii ale filmelor turcesti sunt inerente, desi au si regizori exceptionali. Interesanta este atmosfera, mult mai naturala, mai apropiata spiritului balcanic in care ne regasim si noi .

  Apreciază

 2. Eu cred că Engin A. este un profesionist care nu are nevoie de o parteneră care să îl pună în valoare – el este cel care poate pune in valoare pe alții, evident cu condiția că respectivii să aibă talent actoricesc. Problema actorilor este ce aleg să joace. Pot fi lacomi (și mă refer aici nu numai la bani ci și la notorietate) și să joace în orice film sau pot fi selectivi … ceea ce presupune să aiba competențe literare și psihologice pentru a ști dacă un scenariu este bun și i se potrivește, să cunoască echipele de producție pentru a estima daca sunt capabile să realizeze un film de bună calitate. Am observat într-un interviu dat de Engin A. că are preocupări legate de scrierea unui scenariu și chiar de regizare. Am apreciat modestia lui atunci când a vorbit despre aceste preocupări, nu a avut pretenția că este sau ar putea fi un bun scenarist sau regizor ci doar că pentru a fi un bun actor trebuie să știi cum se scrie un scenariu și cum se regizează un film. Oricum Engin A. are preocupări literare, am găsit câteva eseuri traduse in engleză publicate în revista „Kafasina gore” – cred că sunt interesante, spun cred pentru că eu nu sunt o fină cunoscătoare a limbii engleze dar știu suficient pentru a aprecia calitatea continutului, evident în limita gustului și educației mele, însă nu știu suficient pentru a aprecia anumite subtilități legate de limbă.
  Ce vreau sa spun este că Engin A. are nu numai talent ci și pregătirea necesară pentru a fi un bun actor. Cred că dacă există unele stângăcii in filmele turcești acestea se datorează echipelor de producție care nu au experiența celor de la Hollywood și sunt și cam lacomi …multe filme, cu multe episoade realizate în timp scurt. Dacă vrei un film de calitate trebuie să îi acorzi timp suficient, prea multe episoade nu fac decât să îi scadă valoarea – eu nu as recomanda mai mult de 30 de ore pentru un serial, orice ai face devine plictisitor. M-am tot gândit dacă mi-ar plăcea să-l văd pe Engin A. într-un film făcut în SUA sau Europa cu o echipă profesionistă și cu o bogată experiență. Nu cred … Engin A. este atât de turc încât nu-l văd făcând un rol mare decât într-un film turcesc. Filmele in care joaca sunt atât de pline de elemente specifice Turciei și tocmai de aceea îmi plac. Dacă vreau sa vad un film american sunt destule și foarte bine realizate … nu au nevoie de actori turci care să surprindă aspecte specifice lumii occidentale. Problema mea este că în acele aspecte specifice lumii occidentale eu nu mă mai regăsesc. M-am săturat de filme polițiste, de spionaj, politice făcute la repezeală (deși unele, nu prea multe, sunt filme de excepție și mă uit la ele cu mare plăcere), de filme de groază, science-fiction, pelicule produse mai mult pe calculator, nu mai vorbesc de pornografii… Vreau să văd povești simple, despre oameni, cu oameni (mai puțin cu roboței), despre problemele cu care se confruntă, specifice unor culturi și zone geografice diferite. Cu asta m-au cucerit pe mine filmele lui Engin A. chiar dacă nu pot să nu observ unele stângăcii în realizarea lor.

  Apreciază

 3. Mi-a facut placere opinia dvs potrivit careia Neslihan Atagul ar putea fi”eligibila”pentru un rol impreuna cu Engin A. Am o parere foarte buna despre aceasta actrita foarte talentatasi agreabila ca prezenta, inteligenta, moderna, naturala. Cred ca ar fi capabila sa surclaseze actrite frumoase si talentate precum Beren Saat sau Hazal Kaya, ultima in pofida chipului ei de madona sau Mona Lisa fiind destul de sereotipa si monotona. De fapt, in opinia mea, spectrul de actori/actrite(tineri) din Turcia care pe langa fizicul agreabil sa poata transmite si fior artistic, este destul de limitat, in pofida unor pareri cf. carora ar fi o inflatie de asemenea actori care abia asteapta sa-i detroneze pe Burak, sau pe Kivanc, ultimul un actor desavarsit, care poate juca orice.

  Apreciază

 4. Da, Kara Para Ask este un serial bun, dar trebuie sa marturisesc ca mie Fatmagül mi -a placut mult mai mult, desi protagonistii aici nu sunt atat de frumos machiati ca in K. P. A.
  Un lucru este insa sigur. Unde apare numele lui Engin Akyürek ne putem astepta la ceva frumos, deosebit , fascinant.
  Si Beren Saat si Tuba Büyüküstün sunt minunate.
  Ba chiar as dori sa-l vad si cu Neslihan Atagül Dogulu… a fost vorba si de asa ceva, dar apoi Neslihan A. D. a spus ca nu are nici un proiect cu Engin A. Pacat…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.