Milliyet scrie azi despre intenția lui Burak Özçivit după dezamăgirea venită dinspre casele de bilete pentru cele mai recente două filme ale sale.

bandicam 2018-05-31 10-52-34-049.jpg

Iată articolul: „Burak Özçivit, formula cu soția. După dezamăgirea de la încasări cu ‘Kardeşim Benim 2’ și ‘Can Feda’, pentru a avea din nou succes, la următoarele proiecte ale sale , Burak Özçivit va reveni în fața camerelor de luat vederi cu soția sa, Fahriye  Evcen. Pentru că filmele în care a fost producător și actor nu au depășit barajul de 1 milion spectatori, Burak Özçivit a luat o decizie radicală. După primele două filme ‘Aşk Sana Benzer/Dragostea seamănă cu tine’ (1.406.620 spectatori) și ‘Kardeşim Benim’le (2.070 .949 spectatori), actorul a fost încântat, dar a fost dezamăgit cu ‘Kardeşim Benim 2’ (573.605 spectatori) și ‘Can Feda„ (292.992 spectatori). Faptul că în ‘Kardeşim Benim 2„ nu a mai jucat Aslı Enver, a afectat succesul proiectului și Özçivit s-a îndepărtat de Murat Boz. Actorul s-a bucurat de un mare interes când a jucat în 2013-2014’ cu iubita lui pe atunci Fahriye Evcen’ în serialul ‘Çalıkuşu’ și în producția din 2015 ‘Aşk Sana Benzer/Dragostea seamănă cu tine„.

Cei doi s-au căsătorit anul trecut, după trei ani de relație.

În 2017, Evcen a jucat cu Murat Yıldırım în filmul  ‘Sonsuz Aşk/Dragoste nesfârșită’ și cu Engin Akyürek în serialul ‘Ölene Kadar/Până la moarte’. „

Sursa: milliyet.com.tr

Pe de altă parte, într-un interviu acordat în Slovenia, actorul spunea că și-a dat seama că trebuie să mai facă un serial de dragoste. A spus „Kara Sevda 2„ și a început să râdă.

https://www.instagram.com/p/Bjbf6gIHcIg/?tagged=burakozcivit

A fost întrebat dacă ar accepta un rol într-un serial de acțiune.

A spus că lui îi plac serialele de acțiune, dar publicul serialelor și al lui este majoritar feminin și din partea lui se așteaptă serial de dragoste.

Apoi a spus „să vină, să vorbim,ce aș putea spune?„

https://www.instagram.com/p/BjbeOdEnfnh/?tagged=burakozcivit

 

 

Publicitate