Și în Spania


Serialul „Kara Para Așk„ cu Engin Akyürek şi Tuba Büyüküstün a început să se difuzeze de ieri în Spania.

Ora de difuzare este 21:15, iar postul de televiziune este Nova care aparține de trustul Atresmedya.

Distribuitorul Inter Medya a vândut serialul la târgul de conținut MIPTV.

Nova mai difuzează cu succes serialul „Ce vină are FATMAGÜL?„ cu Beren Saat şi Engin Akyürek.

bandicam 2018-05-29 02-14-42-078

Producția AY YAPIM s-a difuzat în Turcia (54 episoade) și până acum s-a difuzat în alte 107 țări.

Sursa: Ranini.tv
Reclame

7 gânduri despre &8222;Și în Spania&8221;

 1. Apreciez analiza dnei Maria, foarte aplicata, in pofida faptului ca nu a vazut Turcia. Sigur nu este o conditie necesara, este suficient sa citesti despre Turcia, fie istorie fie literatura buna (ex. Orhan Pamuk, imi vine acum in minte). Nu are rost sa insistam pe Engin A. este intradevar un actor special, are ceva straniu cateodata, dar nu este doar talentat ci si inteligent, vibreaza in rol. Trece sticla… fara indoiala.Multumesc pentru indicarea surselor de accesare a unor seriale turcesti, la care voi apela, in masura in care timpul imi va permite.

  Apreciază

 2. Ambele seriale pot fi văzute pe hindilover, pe filme traduse.online și pe namastefans.com; sunt perioade în care pe unele site-uri sunt mai ușor de accesat decât pe altele dar sunt subtitrate in limba română …ceea ce pentru mine este important (atunci când este subtitrat in engleză atenția se distribuie intre film și textul pe care trebuie să-l traduc) Precizez că Bir bulut olsam nu este un film ușor dar descrie foarte convingător un tip de civilizație care nouă nu ne este familiar … probabil din acest motiv este interesant. Eu nu am fost niciodată în Turcia deci nu pot să confirm că este o descriere autentică a civilizației turce dar „simt” că așa stau lucrurile deoarece am corelat mai multe informații pe care le am din ceea ce am citit și am văzut … pe net. Engin A face un rol de zile mari dar sa nu vă așteptați la imaginea de „cel mai stilat bărbat” – e un rol complex al unui turc care, de voie, de nevoie se emancipeaza … nu atât de mult și nu atât de repede cum am vrea noi europenii, dar o face. In ceea ce privește Olene Kadar, acesta este mai „ușor”, adică mai aproape de genul de film cu care suntem noi obișnuiți. Din păcate, se simte că finalul este forțat. Serialele lungi nu sunt pe placul meu pentru că este dificil să mă captivezi 70-100 de episoade oricât de bun ar fi scenariul și actorii dar aici … se simte că lipsește ceva. Nu înțeleg de ce s-au zgârcit producătorii, puteau să mai facă vreo 7-8 episoade chiar dacă la ei nu s-a bucurat de audiență mare. Dar chiar și așa filmul este bun … cel puțin raportat la alte seriale pe care eu le-am văzut. In ceea ce-l privește pe Engin A., ai dreptate Maria, nu este cel mai frumos și cu atât mai puțin cel mai stilat prin modul în care se mișcă sau se îmbracă. Nu știu dacă așa sunt rolurile sale sau așa este el (bănuiesc că așa este si omul Engin A) dar este natural și autentic … Important este ca filmul și personajul să creeze o emoție iar, în ceea ce mă privește, Engin A. reușește să o facă. Dacă vreau sa vad un bărbat frumos si elegant mă uit la fotografii sau filme cu Sukru Ozyildiz … dar chestia asta nu ma emoționează. Sau la Kiralik Ask … numai că serialul asta chiar mi-a plăcut. Din păcate, Baris Arduc nu a reușit să facă alt film bun pe când Engin A face numai filme bune.

  Apreciază

 3. Interesanta analiza d-nei Maria, nu numai a fenomenului cinematografic turc ci tangential si a societatii turcesti actuale. Sunt curioasa sa aflu unde pot fi accesate serialele invocate Olene Kadar și Bir Bulut Olsam, nedifuzate in Romania si catalogate a fi superioare unora ca Fatmagul sauKara Para Ask,si mai ales in ce limba, oricum nu in turca.

  Apreciază

 4. Extraordinar.comentariul tau este preciz….exact asa gindesc si eu….numai ca tu te-ai exprimat mult mai bine decit as fi fost eu in stare.ai perfecta dreptate

  Apreciază

 5. Engin Akyürek este un actor serios. Are preferință pentru roluri complexe și aleg filmele turcești în care joacă Engin Akyürek deoarece, până acum, nu am fost dezamăgită. Am văzut serialele (în această ordine): Kara Para Ask, Fatmagul, Olene Kadar și Bir Bulut Olsam. Deși am urmărit cu plăcere Kara Para Ask (am ales filmul pentru Tuba Büyüküstün care este o actriță minunată și cred că succesul filmului se datorează amândurora) în opinia mea celelalte seriale sunt mai bune, cu mesaj mai profund; Bir Bulut Olsam este unul dintre cele mai interesante filme despre emanciparea femeilor (și implicit a bărbaților) în Turcia. Este un film care iți deschide porțile către o altă lume despre care avem informații, uneori contradictorii, care ne fac să avem diferite percepții despre ea. Trebuie să vezi un astfel de film pentru a o înțelege mai bine, pentru a accepta că această lume se schimbă, și se schimbă în bine, dar se schimbă în ritmul ei, încercând să păstreze anumite valori din trecut și să preia valori occidentale, moderne. Dacă am vedea mai multe astfel de filme poate că am înțelege că statele din Orientul Mijlociu ar trebui lăsate să-și construiască singure viitorul, că intervențiile din exterior nu fac decât să încetinească un proces de modernizare care este de neoprit și, mai mult decât atât, alimentează resentimentele unora care se simt presați să asimileze valorile occidentului creând conflicte la nivel mondial care sunt greu, chiar imposibil, de gestionat.
  Engin Akyürek este cel care face aceste filme să fie filme de succes deși este incontestabil că are nevoie de o poveste interesantă și o echipă bună (actori, regizori, etc.). Dar nu știu cum se face că el găsește (sau știe să aleagă?) poveștile interesante pe când alți actori turci (foarte talentați și foarte frumoși de altfel) ajung să se compromită jucând în producții comerciale slabe, evident realizate la repezeală. Pentru Engin Akyürek nu are importanță ce parteneră are, este convingător în toate ipostazele – chiar și în Olene Kadar unde o are ca parteneră pe Fahriye Evcen care, din punctul meu de vedere, are o prestație modestă; poate din acest motiv (sau și din acest motiv) filmul nu s-a bucurat de succes deși povestea era frumoasă iar Engin Akyürek intră foarte bine în pielea personajului, ca întotdeauna de altfel . Personajele cărora le dă viață nu sunt personaje pozitive (unii apreciază că sunt negative) ci sunt personaje complexe din lumea în care trăiește, supuse unor influențe specifice legate de cultură, tradiții, familie, context economic, politic, educațional, tehnologic, etc. Spre deosebire de alți actori frumoși Engin Akyürek nu insistă pe calitățile sale fizice; de altfel, la o privire superficială, nici nu pare a fi prea frumos: fruntea este cam îngustă, nasul prea mare, pe buza superioară are o cicatrice, dantura este neregulată, mersul cam dezarticulat … Și totuși, atâți fani (în special femei) or fi văzând ei ceva. Probabil că frumusețea sa vine din interior, din felul de a fi al omului, nu al personajului, și că tocmai defectele pe care le-am enumerat îl fac autentic și special. Am citit un interviu cu el, mi-a plăcut, chiar aș fi interesată să citesc articolele pe care le publică în revista “Kafasına Göre/După cum îl taie capul” – am găsit unul tradus în spaniolă, mi s-a părut interesant (deși am făcut o traducere cu google translate și e cam ciudată … dacă am timp am să-ncerc să-i dau formă în limba română).
  Până atunci recomand celor care nu au văzut să vizioneze Bir Bulut Olsam și aștept o traducere în română pentru Çocuklar sana emanet (ca să fiu sinceră încă nu am văzut un film cinematografic turc care să-mi atragă atenția; la seriale stau mai bine … ).

  Apreciat de 1 persoană

 6. Engin Akyürek face pereche minunata si cu Beren Saat si cu Tuba Büyüküstün. Si unde intalneste telespectatorul numele lui, poate fi sigur va va avea parte de un serial fascinant, cu actori minunatisi actrite minunate.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.