În Slovenia, azi a fost despre Burak Özçivit


Burak Özçivit a avut azi întâlniri cu fanii și interviuri pentru televiziune.

I-a salutat în limba slovenă, apoi a mulțumit în limba turcă și a spus că datorită „Kara Sevda„, mulți știu sau măcar înțeleg un pic limba turcă.

Câte și mai câte o mai fi spus, dar nu contează.

Imaginile spun totul!

b1b0002b02b2b03b3b04b4b5b6b7b8

b10b11

Sursa: Instagram

Reclame

4 gânduri despre &8222;În Slovenia, azi a fost despre Burak Özçivit&8221;

  1. Nimic de spus, Burak este un actor de o frumusețe care-ți taie respirația … așa că nu este de mirare că se bucură de mulți (mai bine zis multe) fani. Cred că este și un bun actor dar … am câteva opinii critice în ceea ce privește calitatea filmelor sale (sper sa nu supăr pe nimeni, sunt părerile mele). Am sa incep cu Kara Sevda. M-am uitat la vreo 40 de episoade (de dragul lui Burak și al partenerei sale) apoi m-am plictisit și l-am abandonat (chiar mă întreb cum de a avut așa mare succes). Prefer să mă uit la fotografii pe Instagram decât să urmăresc un film care are o poveste paranoică, fără nici un mesaj și al cărui unic scop pare a fi să mă țină în fața ecranului. Așa că am căutat alt film in care să-l pot urmări pe Burak in adevarata-i splendoare. Am vizionat Calikusu … un serial in care joaca alaturi de frumoasa lui soție. Altă dezamăgire … un film despre care nu pot spune decât că este infantil. A fost primul film in care am văzut-o pe Fahriye Evcen. M-am gândit că, asta e, la așa poveste oricât de bun ai fi ca actor nu poți face minuni. Am văzut-o însă pe Fahriye și în Olene Kadar – un film bun, sau mă rog, ar fi trebuit să fie (și mai) bun – și m-am lămurit: atâta poate … ceea ce am văzut în Calikusu. In fine, tot umblând după Burak am dat peste Kardesim benim … altă dezamăgire (oricum turcii nu stau bine la filmul cinematografic dar la ăsta chiar nu m-am putut uita mai mult de jumătate de oră). Întrebarea mea este: știe cineva un film bun cu Burak Ozcivit?

    Apreciat de 1 persoană

  2. Viendo los videos que nos presentas, noto que la actitud personal y, en especial , el aspecto fisico de Burak Ozcivit en sus presentaciones en Eslovenia se ven muy deslucidas. No es el Burak de siempre, espontaneo, alegre, amable y receptivo con las personas que van verlo. Se le ve fingido y, hasta forzado al acercarse a sus fans. Definitivamente el matrimonio lo ha cambiado bastante. El debe pensar que por sus presentaciones le estan pagando una suma de Euros bastante alta (que en estos momentos le ayudaran a recuperarse de las grandes perdidas que le dejo su pelicula °Can Feda°).

    Los Patrocinadores de los Centros Comerciales estan teniendo unos costos muy grandes en publicidad y en motivar a las personas para que vayan a disfrutar de la presencia de Burak y, El deberia corresponder al cariño de la gente con otra actitud y amabilidad.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.