De aceea mă tot mărit și divorțez


Actrița Birce Akalay a avut o întâlnire cu studenții Universității Lefke Europa din Cipru și a răspuns întrebărilor acestora.

A răspuns cu toată sinceritatea la întrebări cu privire la viața privată și profesională. Frumoasa actriță în vârstă de 33 ani, a încercat să evite un răspuns la întrebarea „Credeți că dragostea adevărată se trăiește o singură dată?„.

Până la urmă, aceasta a răspuns cu trimitere la cele două căsnicii prin care a trecut. S-a măritat prima oară în 2011 (cu partenerul de rol Murat Ünalmış) și a divorțat după doar un an. A doua oară, actrița s-a căsătorit în 2014 cu Sarp Levendoğlu și au divorțat în 2017.

Birce Akalay: N-aș putea să vă răspund pentru că nu știu… Într-adevăr, nu știu. Nu știu răspunsul. Nu sunt deloc persoana potrivită să răspund. Deoarece sunt o femeie care s-a măritat de două ori. Sunt foarte realistă și mă exprim ca atare. Dacă eu credeam că se trăiește o singură dată, de ce să mă mărit a doua oară? Deci… De aceea nu știu. Poate că cred că ceea ce simt e dragoste, dar aceea nu e dragoste. De aceea mă tot mărit și divorțez. Nici asta nu știu. Mă înțelegi? Nu e ceva ce știu. De aceea, adresa e greșită… Nu sunt omul potrivit care să răspundă la această întrebare…„

ba1.jpg

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.