Serialul fenomen al momentului, proiectul care a avut cea mai rapidă ascensiune a ultimilor șase ani și a dat peste cap audiențele, Sen Anlat Karadeniz/Vorbește tu, Mare Neagră, a primit premiu de la Youtube. În doar șapte săptămâni, serialul a ajuns la 1 milion de abonați. Premiul a fost înmânat regizorului serialului, Emre Kabakuşak care a mulțumit tuturor celor care îi urmăresc: „Mulțumesc tuturor celor care, încă din prima zi de difuzare, ne urmăresc și ne sprijină. Aceste premiu este pentru noi o motivare foarte frumoasă. Succesul nostru va continua cu sprijinul publicului nostru. Mulțumesc încă o dată în numele întregii echipe.„
  • Până acum,serialul a fost urmărit de peste 30 milioane de persoane diferite din toate colțurile lumii.
Serialul este despre puterea pe care o poate avea o femeie agresată care, vândută în trecut unui bărbat, scapă de sub teroarea lui și, împreună cu copilul ei se adăpostește în regiunea Mării Negre. De asemenea, este despre o poveste de dragoste imposibilă dintre Nefes, femeia la care am făcut referire și Tahir, cel care o apără cu prețul împotrivirii familiei lui.
Regizorii serialului sunt: Osman Sınav, Emre Kabakuşak și Yusuf Ömer Sınav. Scenariul este semnat de  Ayşe Ferda Eryılmaz și Nehir Erdem.
Distribuția serialului:  Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman’ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.
Reclame