Keremcem, Hande Subaşı şi Emir Ersoy au fost invitații lui Mesut Yar la emisiunea „Laf çok” (Vorbe multe).

S-a vorbit despre proiectul în care Emir Ersoy a reunit mai mulți actori: ROCKUBA.

Keremcem a vorbit despre deplasarea în Etiopia ca despre un schimb cultural. A spus că a avut un concert și a participat la câteva manifestări. Despre fanii etiopieni a spus că sunt oameni calzi și l-au primit frumos. Îl cunosc drept Ateș, datorită rolului interpretat în serialul „O Hayat Benim„. Jurnalistul a remarcat că există doi oameni care au reușit o astfel de atmosferă cu melodia „Kara Sevda„ în străinătate: compozitorul și cântărețul Barış Manço în Japonia și Keremcem în Etiopia.

bandicam 2018-05-11 00-53-41-232.jpg

Întrebat despre proiecte, Keremcem a spus că primește multe oferte pentru film de cinema, a mărturisit că, din pricina serialelor în care a jucat, nu a prea avut filme, dar că și-a dorit. În această perioadă i se întâmplă ce își dorește, așa că îi vin atât oferte pentru roluri de comedie, cât și de dramă și există probabilitatea ca la iarnă să fie prezent pe marele ecran cu două filme.

A mai spus că își dorește foarte mult rol într-un serial. Mesut Yar a menționat că proiectele lui sunt de lungă durată, purtând noroc acestora, l-a întrebat dacă are un totem, iar Keremcem a spus că a auzit că s-ar vorbi așa, dar este vorba doar despre faptul că el dă o energie bună sau despre faptul că publicul îl iubește sau este vorba despre ambele la un loc.

bandicam 2018-05-11 00-42-33-250.jpg

Mesut Yar a reamintit că voice over-ul a spus că Keremcem este și charismatic și frumos. L-a întrebat dacă bărbații i-au spus asta vreodată „Frate, ești și frumos și charismatic!„ , iar el a răspuns: „Au mai spus când făceam poze, dar nu iau în seamă ce-mi spun bărbații.„ și apoi au râs copios.

Au mai glumit pe seama faptului că ar putea lansa un fel de „Despacito„ în America Latină, iar Keremcem a spus că serialul în care a jucat este foarte popular în America Latină.

L-a întrebat cum a luat decizia de a se dedica mai mult actoriei. A spus că era conștient la începuturi că va neglija una din două pasiuni, dar nu se aștepta să neglijeze muzica și are un mic regret în această privință.

A mărturisit că nu va renunța la muzică.

A fost plăcut impresionat de primirea în Etiopia unde, mergând ca actor, a și cântat.

A spus că serialele lungi reprezintă un avantaj din punct de vedere al vânzării în străinătate deoarece se împart în episoade mai scurte și se difuzează în cursul săptămânii în foarte multe țări ale lumii.

bandicam 2018-05-11 00-40-01-784.jpg

S-au referit la premiile care se acordă pentru cea mai bună actriță sau cel mai bun actor. Emir Ersoy a spus că votul publicului este pentru cel mai popular actor sau cea mai populară actriță și că așaar trebui să se numească premiile, nicidecum cel mai bun. Keremcem a precizat că, pe lângă votul publicului, există și un juriu de specialitate în cazul acestor premii.

Keremcem a mai vorbit despre pasiunea lui pentru pictură mărturisind că o cameră a transformat-o în atelier de pictură. Jurnalistul l-a întrebat dacă intenționează o expoziție de pictură și a spus că da, are prieteni în domeniu, au și vorbit, dar trebuie să se decidă asupra unui stil. Face picturi abstracte. Când era mic, picta portretele surorii lui. A spus că mama lui este profesoară de desen.

Emir Ersoy a spus că recent lui Keremcem i-a fost greu să se despartă de o pictură a sa, pictură donată unei fundații.

Jurnalistul l-a întrebat dacă cel mai greu este când semnezi pictura, iar Keremcem a spus că cel mai greu e când te desparți de o pictură.

Keremcem și Emir Ersoy s-au lăudat din nou că sunt uituci! La concertul din Izmir, după trei melodii, Keremcem ar fi trebuit să o introducă în scenă pe Hande, dar a uitat.

bandicam 2018-05-11 00-57-58-776.jpg

Când Emir Ersoy a povestit, Keremcem a spus: „Frate, eu uitasem și pantofii acasă!„ Iar s-a râs copios Ersoy reproșându-i că pantofii sunt mai importanți decât Hande.

Emisiunea s-a încheiat cu titluri formate din expresii luate din context și iar s-a râs copios.

bandicam 2018-05-11 01-23-30-496

Emisiunea încă nu a fost postată, dar o veți putea găsi aici:

http://www.tv360.com.tr/Video-Galeri

 

 

 

 

 

 

Reclame