În scopul sprijinirii turismului medical turcesc, Ambasada Turciei la Addis Ababa a organizat o recepție la care a participat și Keremcem, cântăreț și actor turc cunoscut în Etiopia.
La recepția organizată de ambasadorul turc la Addis Ababa, Fatih Ulusoy și soția sa Şeyma Nur Ulusoy, au participat mulți diplomați, reprezentanți ai sectorului medical din Etiopia și reprezentanți ai agențiilor de turism.
Cunoscut și iubit prin rolul Ateș din serialul difuzat în Etiopia sub denumirea „Yetekema Hiwot” ( „O Hayat Benim”), actorul Keremcem a cântat după cântărețul turc Koray Yıkarbaba.
Pe motivul participării lui Keremcem, reprezentanții presei din Etiopia au arătat un mare interes pentru recepția organizată. Prin prezentările pe care le-au făcut medicii și reprezentanții veniți de la diverse spitale din Turcia, li s-a vorbit oaspeților despre serviciile medicale acordate în Turcia.
Ambasadorul Ulusoy a spus că Turcia s-a transformat într-unul dintre centrele de sănătate din lume. „Anul trecut au vizitat Turcia pentru servicii medicale 750 de mii de persoane.„ a amintit Ulusoy și a menționat că centrele medicale din Turcia au oferte de prețuri mai avantajoase decât cele din Occident.
A mai spus că sectorul medical, ca și alte domenii, a evoluat foarte mult în ultimii 15 ani. Medicii turci au reușit cele mai dificile operații din lume și Liniile Aeriene Turce, prin zborurile sale, sprijină semnificativ turismul medical turcesc.

Keremcem a spus că este foarte fericit că se află în Etiopia și a adăugat: „Știu că mă cunoașteți drept Ateș, dar mă numesc Keremcem. Sunt foarte fericit să mă aflu aici. Sunt un om zâmbitor iar aici, toată lumea îmi zâmbește. Vă mulțumesc tuturor pentru această călduroasă primire.„
De asemenea, înainte de recepție, Keremcem s-a întâlnit la sediul ambasadei cu presa etiopiană care s-a arătat foarte interesată de el.

keremcem

Sursa: haberlutfen.com

 

 

 

 

Ambasada Turciei la Addis Ababa a postat fotografii de aseară pe conturile de socializare.

bandicam 2018-04-19 19-31-12-719bandicam 2018-04-19 19-31-43-149

Am mai găsit și în ziare unele fotografii.

Voi reveni cu articolul promis.

k1k2k3k4k6keremcemkeremcem2keremcem3keremcem4

Reclame