Ceren Moray s-a căsătorit în septembrie (anul trecut) cu iubitul ei francez Nico Burn. Evenimentul a avut loc la Bodrum.

cerenmoray2.jpg

Actrița s-a întors pe platourile de filmare în rolul Azra din serialul „Avlu/Curtea„.

Jurnalista Oya Doğan a fost pe platourile de filmare ale serialului și i-a spus personal lui Ceren Moray că este minunată. Ceren Moray i-a mărturisit „ M-am străduit mult să nu semene cu Efsun (din O Hayat Benim/Bahar: viață furată) și până la urmă a apărut Azra.„  Aceeași jurnalistă spune că Azra este un personaj fabulos.

Ceren Moray a vorbit pentru revista InStyle despre cum s-a cunoscut cu soțul ei.  „Ne-am cunoscut în Barcelona. Eram turiști și mai aveam foarte puțin timp de petrecut acolo. Când m-am întors la Istanbul, am conștientizat că mi-am lăsat bagajul la aeroport abia când m-au sunat să-mi spună asta. Atât de pierdută eram… Nico m-a sunat chiar în acea zi și mi-a spus că vine la Istanbul. M-am încordat foarte tare. Nu voiam să se strice vraja. Când a venit, niciunul din noi nu știa cum să se comporte. Poate că au trecut câteva ore… Mi-a spus: „Este prea obositor pentru mine să mă gândesc cum ar fi fost viața mea dacă nu veneam pe urmele acestei fete.„ Atunci m-am îndrăgostit de el. Așa a început un lung și solicitant lanț material- spiritual de călătorii. Și apoi ne-am căsătorit.„

bandicam 2018-04-12 10-02-09-135.jpg

 

Reclame