Jurnalista Oya Doğan de la Gazete Vatan scrie despre serialele care vor debuta în această vară. Star TV va difuza serialul (cu scenariul semnat de Meriç Acemi, cea care a semnat scenariul de la „Kiralık aşk” şi scrie acum pentru „Ufak tefek cinayetler”)  ” Erkenci Kuş /Pasărea matinală (timpurie). Producția Gold Film (despre care scriam ieri că i-ar putea avea ca protagoniști pe Demet Özdemir şi Barış Arduç) se întâmplă într-o agenție de publicitate. Tot  Star TV va difuza Kalbimin Sultanı/ Sultana inimii mele, o comedie romantică din perioada Imperiului Otoman, având în rol principal pe Ali Ersan Duru.

Show TV va difuza tot o producție Gold film: Mükemmel Hata/ Eroarea perfectă. Sloganul serialului este „Unele erori duc la rezultate perfecte„ și se vorbește că în rolul principal va fi Özge Gürel.

Gold Film a mai realizat până acum producțiile: Benim Hala Umudum Var/ Încă mai am o speranță, Güzel Köylü/ Frumoasa de la țară, Çilek Kokusu/ Miros de căpșune, No: 309/Nr.309, Rüya gibi yaz / Vară de vis

Fox TV vine cu serialul 4N1K, povestea a cinci tineri, după ce în luna mai va fi filmul în cinematografe.

Kanal D se pregătește să difuzeze „Boğaziçi Rapsodi/ Rapsodia Bosforului„.

TRT 1 va difuza de pare o comedie de familie.

Reclame