Ce actori mari Ipek Bilgin și Tamer Levent!

=================================

Garip: Esma problema nu ești tu, dar nici eu. Poate că băiatul o iubește cu adevărat pe acea fată. Poate, luându-ne pe noi ca exemplu, își va dezvolta personalitatea. Amintește-ți că și eu am muncit în casa voastră. Dar tu, de ce comporți acum cu fiul tău cum s-a comportat tatăl tău cu tine?

Esma: Deoarece îmi cunosc fiul. Măcar de-ar fi fost doar Bade problema! Garip, cazanul clocotește. Când deschid gura, mi-o închid cu vorba. Nu sunt obișnuită cu atâta lipsă de respect din partea fiilor mei. Nu-și mai cunosc limitele. Mă privesc cu atâta furie! Privirile lor îmi provoacă suferință. Îmi spun niște cuvinte, că mă închid.

Garip: Parcă de data asta luptai pentru noi doi…Așadar, doar atât. Ești decisă. Ce pot spune într-o astfel de situație? De această dată, ne părăsești pe noi pentru copiii tăi.

Esra: Am pus greșit prima piatră. Mi-am clădit viața, piatră cu piatră, în acel conac. Patruzeci de ani am trăit cu adevărurile în care am crezut. Și mi-am crescut copiii în spiritul acestor adevăruri. Orice opoziție pe care ei o exprimă acum, e de fapt opoziția mea. Dacă altcineva le-ar fi trăit, aș fi judecat și eu. Înseamnă că omul judecă ceea ce nu poate trăi. Eu i-am învățat să judece. Nu o pot schimba pe mama din mintea lor. Nu pot abandona terenul pentru că nu mi-a plăcut recolta.

Garip. Nu pot renunța încă o dată la femeia iubită. Te rog. Orice decizie radicală, rezistă patru anotimpuri și, în cele din urmă, vine primăvara.

Esma: Nu-mi pot asuma. Trebuie să-mi adun familia. Nu pot trăi ca femeie fără să fiu mamă. Niciodată nu am fost așa pentru mine. Îmi cer scuze, Garip. Îmi cer scuze.

Garip: Nu pleca, femeie. Nu mai pleca femeie.

Esma: Te iubesc,Garip. Te-am iubit întotdeauna.

Reclame