Sări la conţinut

Kenan İmirzalıoğlu, ce revenire!

S-a difuzat un prim promo al serialului „MehmetdBir Cihan Fatihi/Mehmed, un Cuceritor al Lumii„. Kanal D dă lovitura!

Wow!

7 comentarii »

 1. Sunt doua obstacole pe care nu vad cum le vor trece producatorii. Primul, varsta, cand a cucerit Mehmet al II-lea Constantinopolele avea 22 de ani. Si al doilea era Homosexual, unul care nu se ascundea si despre homosexualitatea lui au scris cu lux de amanute cronicarii turci, printre iubiti a fost si Radu cel Frumos, fratele lui Vlad Tepes, este descrisa cu lux de amanunte apropierea dintre cei doi in cronicile vremii, majoritatea poeziilor sale( gazeluri- a fost si poet) au fost dedicate barbatilor, n-am timp c-as posta si aici cateva, sunt frumoase. Daca la Alexandru cel Mare au mai existat argumente de combatere a presupusei homosexualitati, prin Plutarh, la aceasta figura istorica, nu exista, sultanul nu s-a ascuns, toti iubiti lui au ajuns bine, pana l-au tradat. Femeile au fost putine si fara importanta, nu le-a iubit, a respectat cateva, dar nu le vizita. A avut doi copii. Dar homosexualitatea acestuia nu stirbeste calitatea de mare comandant militar, cu deschidere spre nou si fiziune politica. Informatii gasiti din plin despre el.

  Apreciază

 2. Mmmmm, eu cred că va avea succes Kenan are prestanta pentru rolul asta. Foarte tare. Văzusem ceva pe instagram. Mulțumim

  Apreciază

 3. You got to be kidding me !!!! Tocmai citeam pe wikipedia ca Mehmed the conqueror era cam homo. Dar lasand asta la o parte, presupun ca nu o sa fie „aceeasi marie cu alta palarie”, adica primul din seria filmelor de genul asta a fost Suleyman, care evident daca a fost primul a fost si cel mai urmarit (cel putin la noi in tara), apoi Kosem, deja a cam scartait, de aceea i-au tot schimbat ora de difuzare, aceleasi intrigi, aceleasi certuri, lumea s-a cam saturat.
  Sa vedem cum l-au facut pe asta. Daca o sa fie mai multa bataie, si nu aceleasi interminabile coridoare pline de intrigi si sugrumari in noapte, poate va fi bun, si va avea succes.

  Apreciat de 1 persoană

 4. Mamaaaa, am ramas cu gura cascata 🙂 ce revenire a Marelui Kenan, nemaipomenit! Cu siguranta va fi cumparat si la noi, il asteptam cu mare drag!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: