ACTORI TURCI

O mișcare deșteaptă


O analiză făcută azi de Televizyon Gazetesi (Gazeta de televiziune) o are ca subiect pe Serenay Sarıkaya.

Se precizează că actrița are o carieră de zece ani, ar fi putut avea mai multe roluri, dar este foarte selectivă.

Rolurile Mira (din Medcezir) și Duru (din Fi și Çi ) i-au adus cea mai mare notorietate după ce jucase în Peri Masalı ( 2008 ), Adanalı și Lale Devri.

 De-a lungul timpului, actrița a refuzat mai multe roluri și cel mai recent refuz a fost în privința colaborării cu Çağatay Ulusoy pentru serialul ce se va difuza pe Netflix.

De ce a procedat Sarıkaya în acest mod?

 

Pentru că are o relație de dragoste cu actorul Kerem Bürsin și nu vrea ca numele ei să mai fie asociat cu cel al lui Çağatay Ulusoy. A împiedicat astfel o sumedenie de știri mondene prostești care ar fi putut să-i strice relația.

serenay

Jurnaliștii spun că a făcut o mișcare deșteaptă.

Eu i-aș spune mișcare firească dacă au avut o relație într-adevăr.

Cum răspunde actrița celor scrise de ieri încoace?

Făcându-ne cunoștință cu profesoara ei secretă de dans și dorindu-ne o duminică plăcută.


Çağatay Ulusoy va începe filmările în luna martie și partenară îi va fi Melisa Aslı Pamuk.

bandicam 2018-01-20 20-35-29-713.jpg

Fanii lui Çağatay Ulusoy așteaptă cu interes noul serial care va fi pentru actor un prilej important de deschidere spre lume.

bandicam 2018-01-20 20-39-19-201.jpg

3 răspunsuri »

  1. Vrem sa vedem, dar nu vrem sa platim si ne mai si laudam! Comentam despre actori, vai ce ii mai iubim, dar nu platim sa ii urmarim. Si mai avem pretentii de specialisti in ale filmelor!

    Apreciat de 1 persoană

  2. cei care urmaresc serialele NETFLIX, cred ca foarte multi, ele sunt pe net traduse…etc nu trebuie sa dai 9 euro ca sa fii abonat…ca unii…ma numar si eu… stiu ca au seriale mai speciale, unele fenomene globale, sa fii ales de ei este mare…mare lucru…in privinta serialului care se produce in Turcia…nu se va fae exceptie de la ceea ce vor ei…inca odata ma repet ; ei stabilesc pe ce scenariu merg si ce actori vor in distributie…la ce sume se arunca pe serialele produse de ei …o pot face…daca l-au ales pe Çağatay Ulusoy , este mare lucru pt actor, la NETFLIX nu conteaza atat de mult celebritatea actorului ci daca se muleaza pe rol…pe ceea ce doresc ei…in serialele lor ati observat actori celebrii cu Oscar sau nominalizati in roluri minore….este posibil ca rolul principal din serialul turcesc sa apartina poate unui actor mai putin cunoscut, flancat in alte roluri de celebritati…. deocamdata este o mare necunoscuta, scenariul se schimba, nr. de episoade se reduc…etc dupa ce apare oficial de la Netflix, vezi pe net…

    Apreciază

  3. Multumim din suflet! Nu stiu daca „l-a refuzat”, daca i s-a propus intr-adevar sa colaboreze din nou cu Cagatay (asa cum am mai scris, stirea finalului FiCi a venit recent, iar lui Caga i se cauta partenera de mai multa vreme, nu cred ca s-ar fi purtat discutii cu Serenay stiind ca aceasta este implicata intr-un proiect pe durata nedeterminata – la acel moment); mi-as dori sa-i revad impreuna pe micul ecran, insa peste cativa ani, este prea curand. Daca exista ceva adevar in aceasta stire, atunci da.. este o miscare desteapta 🙂 iata, nici Hazal Kaya n-a scapat de intrebarile si stirile aberante legate de ea si Caga 🙂 (unii fani ultrasi Feriha inca mai cred ca Hazal si Cagatay au o relatie secreta de multi ani :)))) ) Zi frumoasa!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.