Promo 3, ep.32!

SÜREYYA: Mă voi lupta până la capăt, dar până la capăt. Sunt de partea soacrei mele până la capăt . Dacă e nevoie, chiar împotriva bărbatului meu! Ce să fac?! :)))

Fata mea, ăștia sunt îndrăgostiți din tinerețe, de unde și certurile, gălăgia, tensiunea că nu-l vrea pe Garip în casa asta. De-asta nu-l voia! Gândește-te ce dragostea înrădăcinată!

DİLARA: Da, foarte înrădăcinată într-adevăr!

Auzi, nu crezi că de-asta nu vă putea suferi?

SÜREYYA: La fel am gândit și eu, pe cuvânt că așa am gândit. Noi ne-am luptat atât pentru dragostea noastră și ea, la vremea ei, nu a putut. De-aia s-a enervat și nu a putut înghiți situația.

DİLARA: Ayyy, ați schimbat optica femeii!

SÜREYYA: Foarte bine am făcut, e foarte frumos. Dragostea e altfel la fiecare vârstă! Ce e rău? Hei, tu, dragoste, ce ai putut să-i faci Sultanei Esma!

Uite, a crescut patru flăcăi, a renunțat la a fi femeie, a renunțat la viața ei, la tot, a renunțat la dragoste și ăstia, ditamai bărbații nu înțeleg. Trebuie să înțeleagă.

DİLARA: Vreau să-ți spun ceva. Vezi ironia sorții? Femeia care a declarat război fiului pentru dragostea fiului lui, acum declară război fiilor pentru dragostea ei. Suntem soldații tăi, sultană Esma!

SÜREYYA: Tot înainte!

 

Reclame