Sări la conţinut

În căutarea unui om de încredere


După ce s-au mutat în vila cu grădină și piscină, Burak Özçivit şi Fahriye Evcen au început că caute o persoană de încredere care să îi ajute la treburile casei.

bf2.jpg

Potrivit posta.com.tr, din 15 persoane aceștia nu au putut alege pe nimeni și de aceea au apelat la ajutorul prietenilor.

Condiția esențială este ca persoana să fie discretă și care să nu uite că „ce se întâmplă în casă, rămâne în casă.„

bf3.jpg

16 comentarii »

 1. :)))) se explica deviația de comportament. Învățați romana stimata doamna.
  Mă doare in cot a cui fana sunteți! Și vă mirați câți oameni vede Burak??? 1000 poate vedea , e membru familiei lui, trebuie să vadă tot Istanbulul.
  Impuneți respect daca vreți să il primiti! Ați creionat un caracter urat prin aceste comentarii. Și da, îmi asum când scriu că sunteți penibilă!!! Tocmai ce ați confirmat asta! Polemici aveți peste tot din păcate!

  Apreciază

 2. Es increible que en 15 entrevistas, no pudieran encontrar al ayudante adecuado. Sera que están siendo demasiado exigentes en los requerimientos? Con todo el respeto que Fahriye y Burak me merecen, creo que están fuera de la realidad. Ni en las casas reales entrevistan a tantas personas. Se entiende que requieran confiabilidad, PERO 15 ???

  Apreciază

 3. In numele tuturor doamnelor este pentru prima data Cind vad asa ceva de unde atita rautate ,cititi commentul si vedeti ce este rautacios sau deplasat de aduceti atitea jigniri Doamne fereste mare ati este gradina ta

  Apreciază

 4. Si inca ceva si aicea am incheiat orice discutie cu Madame Mihaela pentru cultura dumneavoastra sa stiti ça sunt fannn Burak pina la Dumnezeu si o palma mai sus dar va treziti Domnia voastra cu un comentariu de toata frumusetea in care ma faceti Penibila fara sa va jignesc cu nimik uffffff daca va pun creierul la o gaina Explodeaza credetima. Încetati sa lasati o impresie proasta pe acest blog frumos Madame Mihaela

  Apreciază

 5. Maria Stan, singura care se pune intr o ipostaza neplăcută sunteți dvs. Nu știu cum se faceți că nu sunteți plăcută pe nicăieri. E părerea dvs dar plina de răutate și fără logică.
  E normal sa fii atent cu cel pe care il bagi in casa. Am căutat bona 6 luni și am studiat 18 persoane. E foarte greu!!!

  Să ne abținem de la victimizări.

  Apreciază

 6. Madame Stan, Eu zic sa va calmați, că sunteți mai mult decât penibilă!!!!
  Trăiti in alta lume, sincer!!! Mahalaua o faceți dvs!!!!

  Apreciază

 7. Madame Mihaela vorbiti frumos nu jigniti suntem pe acest blog sa discutam (nu a face pénibil pe cineva ) cu ce drep ma faceti dumneavoastra penibila controlativa vocabularul de mahala, sau la dumneavoastra nu exista Bunul Simt sau RESPECT pacat ca se ajunge la astfel de jigniri din partea unor persoane Fustrate !!!!!!

  Apreciază

 8. Doamna Stan daca nu place cuplul poate abera oricât! Doamnă, oricine cu orice statut social are aceeași problemă și abordare!!!! Încetați că sunteți penibilă!!
  100 nu ar fi fost de ajuns!!!

  Apreciază

 9. Doamna Ila cred ça am ajuns sa dezvoltam prea mult subiectul cu pricina asa o fi ca *prea ziceti cu foc * haï sa ai lasam tranquille sa gaseasca persoana potrivita pentru treburile casei .O seara frumoasa la toate Doamnele acestui blog

  Apreciază

 10. Doamna Stan dumneavoastra ati angaja pe or cine sa intre in casa.?Este normal sa fie precauti si este normal sa caute o persoana de incredere si discretă.Sa ne amintim de doamnă Mirabela Dauer care a fost jefuită de o persoana care a lucrat la ea ani si o considera deja prietena.
  Eu le doresc succes familiei Burac in cautare.Sunt sigura ca o sa găsească persoana potrivita,chiar merita.

  Apreciază

 11. Chiar nu este usor sa gaseasca o persoana de incredere care va fi in casa care va sti multe lucruri despre ei.Pe langa faptul ca trebuie sa fie de incredere trebuie sa fie si discretă.Dar cu răbdare vor găsiți pt.ca chiar merita amândoi sa fie fericiti si linistiti.

  Apreciază

 12. Doamna Stan, se vede că nu a trebuit să căutați bona la copil sau o femeie pentru menaj. Și nu sunt vreun vip. E foarte greu și 15 chiar nu e un număr mare. Toate cunoștințele mele au trecut prin asta.

  Apreciază

 13. Sunt bizari cu alegerile din 15 persoane Nici una pe gusturile lor ola la là mai cautati poate gasiti pe cineva pe placul vostru……🙄🙄🙄

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: