Ce ar fi fost dacă nu erau actori

Publicat de

Cotidianul Hürriyet reamintește cititorilor săi profesiile de bază ale unor vedete.

Am ales câteva dintre ele (era să zic de-ale casei!)

Tuba Büyüküstün este absolventa facultății de design interior și de scenă.

tubadesigninteriorsidescena.jpg

Beren Saat a absolvit facultatea de marketing.

berenmarketing.jpg

Kenan İmirzalıoğlu a absolvit universitatea tehnică, secția matematică.

kenanunivtehnicmatematica.jpg

Keremcem a absolvit facultatea de relații internaționale.

keremcemrelatiiinternationale.jpg

Can Yaman este absolventul facultății de drept și are un cabinet de avocatură.

canyaman.jpg

Buğra Gülsoy a absolvit facultatea de arhitectură.

bugragulsoyarhitect.jpg

Reclame

3 comentarii

 1. A republicat asta pe VIAȚA cu aromă de CAFEA și a comentat:

  Azi, Kanal D mi-a reamintit (cu precizarea sursei!) ce am scris în noiembrie 2017. Cu doar câteva zile înainte de articol, la gala Premiilor Radar de Media, am simțit, din priviri și aplauzele reprezentanților Kanal D aflați acolo, susținere…Bine, se aflau acolo și foști colegi de emisiune care probabil le-au spus „E de-a noastră!„. Este și acesta un motiv de mândrie pentru mine. Site-ul unui post tv din Top 3, arată că are încredere în blog și publică articolele blogului. Și de mult nu îi mai e jenă să precizeze sursa. Mulțumesc!

  Apreciază

 2. Doar deștepți,Adriana?
  Sint oameni de înaltă ținută morala și profesionala , cu un FIZIC IMPECABILși un caracter desavirsit,de unde lipsesc IFOSELE pitiponcilor și pitipoancelor cu aere de vedete.
  DIN acest motiv sint foarte iubiți pentru ca sint IMPECABILI din orice punct de vedere,talent,profesie,caracter,fizic.Mă uimește ca fiecare actor turc știe și sa cânte iar unîi sint chiar compozitori.MARI OAMENI !
  Oameni care au făcut facultăți adevărate pe merit și abia apoi au mers în Arte Cum ar fi firesc oriunde ,și atunci n-ar fi decât o cinematografie de valoare oriunde,și nimeni n-ar mai aduce industrie pornografica în lumea cotidiana. INFIORATOR !

  Au demonstrat ca sint capabili ca OAMENI nu doar artiști,meseria de artist n-ar trebui sa fie o profesie niciunde ci doar un HOBY.TURCII oricum au întrecut tot mapamondul în cinematografie prin prezenta actorilor de exceptionalitate umana și profesionala.SERIOZITATEA face diferența în orice profesie care este practicată de oamenii de Caracter și competanti.

  Apreciază

Comentariile nu închise.