Citind interviul, mi s-a părut că văd un film. Traducându-l, mi s-a părut că sunt parte din film. Te trezești acolo, departe, dar aproape.

După multă așteptare, iată interviul din ELELE (cu cea mai lungă introducere din câte am văzut!):

„ Îmi plac călătoriile, Sunt pentru ceea ce viața îmi aduce. Cred că emoția mea este în calea de a găsi armonia. Vom vedea.„

SURSA: ELELE / fotografii: Mehmet Turgut

k8.jpg

PROVOC PE TOATĂ LUMEA CARE ÎL NUMEȘTE „PRINȚUL ROMANTIC„

Nu pricep nici acum de ce această poreclă îi este atașată mereu înaintea numelui. De unde ați scos-o?

Eu cred că Keremcem este „omul dragostei” şi dintre cei mai adevărați, curajoși,

Deci un bărbat cu pasiuni mai reale decât cele din ipostaze cu prinți și romantism plictisitor.

Decât să se străduiască să intre în lumea ta, mai bine te trage în lumea lui.

Are un fel de a fi foarte departe de gesturi devenite clișee și replici învățate pe de rost și nu e nicio îndoială că latura sa sentimentală o văd doar femeile care îi ating inima.

De aceea, înainte de a citi interviul, trebuie să-l scoateți pe Keremcem din prototipul la care a fost condamnat.

Este un bărbat căruia nu-i încetinește ritmul, este vertical, omul care crede că îi va fi din ce în ce mai bine.

Un detaliu interesant pe care l-am observat în ceea ce îl privește, este faptul că a răspuns peste așteptările noastre întrebărilor referitoare la viață, dragoste și visuri, care ne fac să-l cunoaștem mai mult decât din serial, cântec, videoclip, jocul actoricesc.

A dovedit curajul de a răspunde sincer și de a exprima gândurile reale, de a nu ascunde omul care este, de a nu a se identifica cu un personaj imaginar jucându-se cu setările percepțiilor noastre, spunând ceea ce gândește. Existența unui astfel de om, e dătător de speranță în numele omeniei, iar speranța și binele care curg din privirea lui vă fac bine.

A intrat în viața noastră de 15 ani, dar parcă pentru el timpul s-a oprit sau deține controlul. Nu mi-am dat seama exact. Cu câteva luni înainte de a împlini 40 ani, el încă arată ca la 20 ani. Acesta nu este categoric un complimet. Doar că este creat în ideea că nu e suficient să te adresezi auditorilor, ci ai o imagine care atrage atenția, ceea ce este o șansă și pentru industria muzicală.

Apoi, ne-a atins viețile nu doar cu vocea ci și ca actor. Iar aceste talente, îl duc pe un culoar al favorizaților.

Nu trece o zi fără apară pe micul ecran o figură nouă cu pretenții de actor. Tocmai de aceea, este o mare plăcere să-i vezi pe cei cunoscuți în noi personaje. Întoarcerea rapidă a lui Keremcem pe platouri cu „İki Yalancı” este ultrasuficientă pentru a ușura durerea adusă de ceremonia de închidere a verii. Constat că nu-l cunoșteam deloc pe Keremcem și vă las cu fotografiile făcute în portul Rumeli Feneri într-o zi în care cerul și marea aveau aceeași culoare.

Este la fel ca pe ecran?

Nu, domnule, nu este!

Keremcem este cu totul altul decât cel pe care îl vedeți pe ecran.

Și aceasta demonstrează performanța în interpretarea rolurilor sale.

Referindu-ne la scenă, acolo este exact cum este el.

Uitați codurile cu privire la Keremcem cel care spunea „Îmi place singurătatea, dar nu cât îmi plăcea în trecut.„! Pregătiți-vă să-l cunoașteți de la zero.

k3

 • Prin ce se deosebește “İki Yalancı” de celelalte poveşti de dragoste?
 • Este o poveste construită pe două minciuni de același fel, iar ceea ce îi aduce la un loc pe Serkan și Duygu, chiar dacă pare interes material, este orgoliul.Este ușor să minți, dar este mai greu să te întorci din minciună. Pentru că te întorci cu eticheta de mincinos. În ochii tuturor, dar mai ales în ai femeii iubite. Va fi un du-te- vino, la cele două vârfuri ale baghetei, cu telespectatorii, evident.
 • Care este particularitatea personajului căruia îi dați viață, cea mai diferită față de cel ce sunteți în realitate?
 • Faptul că minte întruna. Eu și atunci când spun adevărul,dacă simt că cel din fața mea minte, arăt indiciile minciunii. Pare amuzant din exterior, dar este o situație destul de neplăcută. Aș fi vrut să mint cum trebuie. Doar în situațiile de urgență.
 • Ce vă face să renunțați la a urmări un serial?
 • Pe telespectator îl convingi să urmărească un serial prin personajele de care devine dependent. Nu este nevoie să-l iubească. Dacă crede în personaj, îl urmărește. Îl iubește pe măsură ce îl urmărește. Probabil că nu aș putea urmări un serial în care personajulîn care cred ar face ceva în care nu cred.
 • De ce la noi prind cel mai mult serialele care se bazează pe dragoste și relații? Ce părere aveți că nu se scriu deloc scenarii science fiction sau de groază?
 • Și în scenariile de ficțiune și groază există dragoste. Lumea se rotește în jurul dragostei. Există dragoste și în The Ring și în Old Boy. Dar contează ce și cum povestești. Nouă cred că această parte ne scapă. Ne plac prea mult clișeele. Poate că este o necesitate să ne îndepărtăm un pic de clișee. Și pentru că trebuie multă muncă pentru a înțelege asta, se preferă ce e mai simplu. Modul nostru de a percepe gluma nu caută vreodată nivelul „The man who stare at goats„. Mai ales în serialul de televiziune. Suntem o națiune a extremelor. Ori comedie absurdă, ori dramă lacrimogenă. Nu spun asta pentru a critica producătorii sau publicul, nici nu este dreptul meu. Îmi place și mie foarte mult personajul Recep Ivedik. Dar consider că și „Șaban„ e de mare succes, dar, udecând ca film, nu cred că pot fi urmărite cu mare plăcere în afara Turciei.
 • Există un film de care nu vă săturați niciodată?
 • Das Experiment. Și Old Boy (versiunea coreană). Cinematografie la cel mai înalt nivel printr-o singură scenă, cea a conflictului din lift.

k4

 • Cine este eroul copilăriei dumneavoastre?
 • Ca personaj din desenele animate, Red Kit. În afara familiei, am fost cam singuratic în copilăria mea. Eram mai mult eu cu mine însumi, de aceea. Parcă și Red Kit era un pic rușinos ca mine.
 • Cine sunt eroii dumneavoastră în viața reală? În cine aveți cea mai mare încredere?
 • Sunt unul dintre bărbații norocoși care au soră. Eu sunt cel mai norocos că Beste este sora mea. Și în ea am cea mai mare încredere. Nu am un erou, ci eroi: toată lumea care știe, simte, conștientizează că ceea ce iubește și face constituie motivul pentru care a venit pe lume.
 • Ce atârnă mai greu în visurile legate de viitor, muzica sau actoria?
 • În general sunt întrebat „muzică sau actorie?„.Aceasta este formularea corectă. Mulțumesc. Ambele sunt domenii în care poți călători, dar nu îți poți face un scop din a ajunge undeva. Îmi plac călătoriile, Sunt pentru ceea ce viața îmi aduce. Cred că emoția mea este în calea de a găsi armonia. Vom vedea.
 • Există un tip de muzică de neascultat din punctul dumneavoastră de vedere?
 • Arabeskul greu (ați înțeles). Mi-e greu să ascult. Aș fi vrut să pot simți. Am sentimente foarte apropiate arabeskului. Dar nu mi-a reușit să ascult cu plăcere. Îmi place să ascult voci frumase. În caest sens,favoritul este Müslüm Baba.
 • Există o situație ratată sau despre carecredeți că ați ignorat-o în viață?
 • Mi-ar fi plăcut să respir în mai mute locuri ale lumii. O voi face. Kite… (aici nu-mi dau seama dacă se referă la kiteboard J deci luați traducerea ca atare) Bilge (Öztürk) are o promisiune. Și mai sunt dintre cei care visează mereu să se îndrăgostească. Am fost de câteva, am noroc, dar nu e suficient.
 • În zilele noastre, primul scop al oamenilor este acela ca numele lor să fie auzit. De ce a fi vedetă, a fi renumit se drește atât de mult?
 • A fi dorit. Cu cât oamenii sunt mai doriți de tot mai mulți oameni, simt că își ating scopul. Nimic în afara celebrității nu îți poate oferi această stare.
 • k7
 • Dacă ați avea o singură șansă, cu ce celebritate feminină ați ieși la cină?
 • Adriana Lima.Glumesc, glumesc.
 • Credeți în faptul că dragostea e trecătoare sau că durează o viață?
 • Dacă dragostea ar fi permanentă, îndrăgostiții ar muri devreme. Inima nu ar rezista la așa ceva.
 • Când vă îndrăgostiți, ce descoperiți la dumneavostră?
 • Descopăr la mine ceva nou, mă redescopăr.
 • Chiar dacă fiecare relație are dinamica ei, care ar fi cel mai bun sfat pe care l-ați împărtăși în această privință?
 • Orice ar face bărbatul, din punctul de vedere al femeii, greșește. Calea noastră este una greșită. Nu o greșeală, dar diferită. Când își va da seama că în direcția urmată nu este ceva despre care crede că e ceva, ci înțelege că are inimă, bărbatul va face marele pas, dar iată chestia cealaltă atârnă mai greu. Și nu învățăm să ne comportăm în funcție de femeie. Așteptăm mereu ca femeia să se comporte în funcție de bărbat. Deși, este foarte ciudată și percepția femeilor față de un macho. Nu există femeie care să nu iubească un macho, dar fiecare îl definește diferit. Femeia este o făptură frumoasă care găsește pe cel care se apropie mai mult sau mai puțin de această definiție și încearcă să facă din el cel pe care și-l dorește. Și uite că nu se poate în niciunul din aceste moduri. Nu trebuie să consideri plecăciunea o lipsă de putere și nici nu trebuie să te pleci prea mult pentru a nu deveni un nod. Iată armonia.
 • k5.jpg
 • Ce se situează în centrul vieții dumneavoastră, ce anume vă dă putere și că protejează echilibrul?
 • Armonie și dragoste. Dacă ai face un serial cu o astfel de denumire, nu ar fi vizionat. Nicio problemă, oricum singurul spectator permanent al vieții mele sunt eu.
 • Când și unde v-ați simțit cel mai fericit?
 • Verile copilăriei mele s-au petrecut în Güllük, cel mai apropiat loc de Milas, loc cu deschidere la mare. Verile, familia noastră își instala cortul în camping la Çamlık. Cortul nostru era protejat la orice oră de brazi. Auzeam greu vocea lui tata de gălăgia insectelor. Probabil că atunci vorbea cu o voce mai scăzută. Cel mai fericit m-am simțiti la 5-6 ani când mama făcea ardei umpluți (ai căror gust încă îl mai simt) și îmi dădea o mare și rece ca gheața felie de pepene și în tim ce mâncam mi se prelingea pe la încheietura mâinii. Și nu mă gândeam la nimic, dar absolut la nimic.
 • În condițiile în care se găsește această țară, ce anume vă forțează limitele?
 • Nedreptatea, intoleranța, lipsa de iubire.
 • Ce ar fi trebuit să se întâmple sau nu în viața dumneavoastră pentru ca azi totul să fie diferit?
 • Cred în vieți paralele.În orice alegere pe care o fac, mare sau mică, eul care a făcut cealaltăalegere își continuă drumul. Îmi este suficientă și probabilitatea asta. Cred în asta poate pentru a mă liniști pe mine însumi. Nu mai rămâne nimic de regretat. Viața depinde de alegerile tale. Dacă nu alegeam să vin la Istanbul pentru a cânta, sigur că viața mea a fi fost foarte diferită.Dar faptul că în liceu, după o sticlă de vin, am ales să nu conduc mașina, mi-a schimbat și mai mult viața.
 • Care vă este metoda de regenerare și stocare a energiei?
 • Am început din nou să pictez. Este plăcut să te prostești cu acrilicele. Am acoperit o cameră de acasă cu celofan. Acum arată de parcă ar fi teatru de război. Nu îmi place să ascult muzică în timp ce pictez. Mădirecționează, îmi strică fluența. Îmi place să particip la expoziții și să adun lucrări abstracte în special. Îmi place să cunosc pictorii și iubsc prietenii mei pictori. Nu sunt precum cei din breasla noastră.Îi iubesc și pe ai mei, să nu interpretați eronat. Sunt pictori pe care aș vrea să-i cunosc. Acasă am o lucrare a sa foarte frumoasă, dar nu am putut încă face cunștință cu Komet. Îmi place să merg în atelierele lor. Îmi oferă posibilitatea să văd locul unde se pictează și mâinile care pictează. Kerim Yetkin face o lucrare și mi-a promis că va folosi verdele capului de rață. Este frumos să simți ideile zburând ale lui Ardan Özmenoğlu sau să simți mirosul din atelierul lui Nejat Satı care topește epoxizi. Când merg la biroul lui Timur Savcı, îmi place să văd tablourile lui Tanju Demirci și îmi amintesc de cel de acasă sau să merg la biroul lui Gani Müjde şi să mă dea gata o operă a lui Fikret Mualla. Este emoționant că “Beyaz Müzaye” (Muzeul Alb) s-a ridicat al treilea steag pentru tabloul lui Pınar u Pre. Locuiesc în Ortaköy, dar iubesc să merg în Cihangir, să merg la Adana İl Sınırı cu Mehmet, Doğan, Evren, Adnan. Îmi place să mă îngrop în aperitivele de la Ma-Na Karaköy al prietenilor mei Görkem şi Eda. Dacă nu am filmare dimineața devreme, merg la Corridor, Slope sau Ki-KI. Dacă nu îți eliberezi capul, capul se va împrăștia și nu-l vei mai putea duna.
 • k9.jpg
 • Există o întrebare dorită sau niciodată dorită?
 • Ce este dragostea? Glumesc, glumesc. O vorbă pe care o folosesc des în „Doi mincinoși„, a devenit obișnuință se pare. Răspund: Cea mai iubită culoare? Verdele capului de rață.
 • Există în perioada asta ceva sau cineva la care vă gândiți permanent?
 • Serkan, personajul din „Doi mincinoși„. Subiectul la care mă gândesc: coregrafia tangoului pe care îl voi face în episodul șapte al serialului cu Yağmur. Vai, viața mea a devenit serial!
 • ===========================================================
 • despre acest tango era vorba:

AM găsit și live-ul de acasă (sau parte din el) de după ultimul episod.

 

 

 

 

Publicitate