În timp ce fanii îl așteaptă cu noi proiecte, Barış Arduç refuză și o casă de producție este obligată să vândă serialul unui alt post de televiziune.

bandicam 2017-08-19 22-37-36-966.jpg

„Cei care vor să-l vadă pe micul ecran în noul sezon pe Barış Arduç, așteaptă curioși. Dar situația pe frontul lui este cam încurcată!

Serialul ARAS, despre care s-a scris că îl va avea în rolul principal pe Aras Bulut İynemli, a fost inițial propus, conform știrii semnate de Birsen Altuntaș de la Medyatava, lui Barış Arduç, dar potrivit știrilor din culise, deoarece Barış Arduç a refuzat, negocierile s-au purtat cu Star TV și s-a vândut postului de televiziune SHOW TV.„

bandicam 2017-08-19 22-37-59-290.jpg

„STAR TV a încheiat contract cu Barış Arduç înainte de terminarea serialulul KİRALIK AŞK și acum îi caută proiect, dar s-a aflat că acesta discută cu Ay Yapım pentru un nou proiect.„

bandicam 2017-08-19 22-38-17-111.jpg

Neexistând ceva clar cu privire la noul său serial, Arduç va juca într-un film, comedie romantică produsă de BKM Film, dar și acolo e criză. Nefiind un scenariu pe placul lui, chipeșul actor ar fi dispus să aducă el scenariul.

Sursa: televizyongazetesi.com

===========================================================================

Asta-i culmea! De unde să găsească el pe cineva care ar putea să scrie un scenariu?!

Nu, nu, ea este ocupată cu Deliha 2!