Îi place mult să muncească și întotdeauna își dorește să fie mai bună… S-a întors la Kanal D cu noul serial “İki Yalancı”/Doi mincinoși. Yağmur Tanrısevsin mărturisește :Întotdeauna spun Slavă Domnului pentru locul în care mă găsesc. Ca un premiu al muncii mele, am pășit în sector cu proiecte foarte bune și corecte. Vorbim cu actrița despre povestea ei, întinsă de la Mersin la İstanbul, despre noul proiect, dar și despre relația sa cu Oğuzhan Koç.
Primul episod al serialului a fost pe locul 1. Când ați citit scenariul, ați intuit că va atrage atât de mult atenția?

Să nu spunem că am intuit, dar așteptări am avut. Scenariul este și romantic, dar și distractiv. Sigur că aceasta este o muncă de echipă. Când am intrat în platouri, am fost sigură de așteptările mele. Totul decurge foarte bine și vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a fi și mai bine.

 Ce v-a atras la proiect?

Casa de producție, postul tv, colegii actor, dar , se pare că cel mai mult, scenariul. Oricum, toate acestea formează un întreg. Am jucat până acum foarte multă dramă. Nu am jucat nicio comedie romantică și îmi doream foarte mult. Este un mare avantaj pentru un actor să joace în proiecte diverse.

bandicam 2017-07-16 09-10-31-989

“İki Yalancı” are o poveste cu boare dij filmele turcești…

Este o opțiune intenționată. Nouă,echipei, ne plac foarte mult filmele turcești clasice, sentimentul acestora…Să joci într-un serial care poartă în el o boare a filmelor care au devenit un cult este foarte distractiv…

Duygu seamănă cu Yağmur?

Nici mie, dar nici lui Duygu, nu ne place minciuna.

Dar ea, fără să vrea, se trezește într-un lanț de minciuni. Eu sunt mai atentă. Este distractivă, are o energie ridicată, este sinceră. Își iubește familia, are grijă de casă. Fără să vrea, devine prizoniera minciunilor rostite.

 În promo spuneți „În dragoste trebuie să fii cu picioarele pe pământ sau ar trebui să fie desprinse de pământ?„. Cum ar trebui să fie de fapt?

Dragostea adevărată ar trebuie să le cuprindă pe amândouă. Să fie emoție cât să-ți desprindă picioarele de pe pământ, dar cu control permanent din interiorul celor doi, deci să fie câte ceva din toate.

bandicam 2017-07-16 09-10-51-429.jpg

Cum decurge relația cu Oğuzhan Koç’?

Bine, totul este în regulă. Nouă ne place mult să călătorim. Cum ni se spune că „mâine cu avem filmări„, începem să plănuim ceva pentru a găsi un oc interesant de văzut. Ne place să vorbim și cel mai mult se pare că suntem notorii prin a porni la drum în ultima clipă.

Când ați venit de la Mersin la İstanbul, ce visuri aveați? Ați ajuns unde v-ați dorit? 

Nu am avut visuri irealizabile și întotdeauna spun „Slavă Domnului!„ pentru locul unde mă aflu. Eu sunt dintre cei care muncesc pentru împlinirea visurilor, nu dintre cei care așteaptă să li se împlinească. Am urmat și cursurile universitare , dar și cele de actorie. Când m-am simțit pregătită, poate ca un premiu al muncii mele, mi-am făcut intrarea în acest sector cu proiecte foarte bune și corecte.„

Ce ați făcut în timpul când ați lipsit de pe ecran?

Am acordat timpul cel mai mult educației. Am absolvit universitatea. Am fost în Americcaa pentru cursuri. Pot spune că am investit în mine, liniștea mea și educația mea.

Ați devenit imaginea unui brand cosmetic. Cum au fost filmările în Brazilia?

Sunt foarte fericită să fiu imaginea unui brand internațional pe care îl și folosesc. Munca noastră a început rapid și s-a desfășurat cu plăcere. Am filmat în mai multe țări. Brazilia a fost o experiență minunată.

Ce înseamnă a fi vedetă?

Ceea ce mă face cea mai fericită la statutul de vedetă este faptul că oameni care nu te cunosc deloc, te urmăresc și te iubesc. Restul vieții mele este la fel cum era și înainte de a deveni vedetă…

Care sunt obiectivele de acum încolo?

Prioritatea mea este să fiu cum trebuie în proiectele existente. Mai există proiecte în discuție, dar vă voi spune daor dacă va fi ceva frumos și pe placul nostru.

Ați absolvit Universitatea Marmara/ secția Ceramicăși acasă aveți un mic atelier. Vă gândiți să continuați profesional în acest domeniu?

Am absolvit anul acesta. Îmi face bine să petrec timp în atelierul de acasă. Iubesc lucrul cu pământul,să fac ceramică, să modelez, să pun în cuptor și să aștept rezultatul muncii mele. Intenționez să pregătesc un catalog și să produc în mod profesional, să deschid o expoziție.

Ce fel de expoziție?

. O expoziție în cadrulunui proiect de responsabilitate socială cu numle „Este un vis să fii înțeles„, un proiect menit să sublinieze greutățile cu care se confruntă oamenii cu dizabilități de auz. Deocamdată sunt foarte prinsă în activitatea de la serial și colaborarea cu Koleston, dar, imediat cum voi avea mai mult timp, voi dezvolta acest proiect.

Credeți că operele dumneavoastre vă reprezintă?

Da, doar cele pe care le fac pentru mine.

Sursa: milliyet.com.tr

Fotografii: instagram.com

Votăm? Mulțumesc!

http://www.radardemedia.ro/finala-premiilor-radar-de-media-2017/4/