Nurgül Yeşilçay a acordat un interviu cotidianului Hürriyet.

Iată-l.

Integral!

https://www.instagram.com/p/BU6R9d1DvK3/?taken-by=gulistantartar

 

bandicam 2017-06-04 21-20-14-150

◊ Cum ați început să creați genți?
– Nu am stat degeaba la filmări și în pauzele dintre scene. Am brodat întruna. Broderiile s-au transformat în genți. La început le-am folosit eu, apoi le-au plăcut cunoștințelor,prietenilor. M-am trezit că nu mai făceam față cererilor și m-am hotărât să vând. Creațiile mele sunt cusute acum de femeile casnice. Astfel, ele reușesc să-și asigure cheltuielile.

◊ De unde acest talent?
– Pe cuvânt că nu știu. Două surori au magazin în Izmir unde vând creațiile lor de rochii de mireasă. Poate de la ele am acest talent.

◊ În cât timp finalizați o geantă? 
– Este un lucru solicitant. Durează între 4-7 zile broderiile. Sunt necesare două săptămâni pentru ca o geantă să fie gata. Nu putem produce prea mult.

◊ Vă consultați cu cineva când le creați?
–  Da, prietena mea Besey fără de care nu pornesc la drum. Mă consult cu toată lumea. Țin sau nu cont, dar cer părerea.

◊ Nejat ce spune de această nouă pasiune?
– Lui Nejat i-am brodat eroii din PlayStation. El era obișnuit dinainte. Nu a fost foarte mirat.

◊ Unde se vând gențile care vă poartă numele?
– Gențile se vând doar într-un butic din Bodrum-Yalıkavak. Pe viitor ar putea fi și vânzări în străinătate. Purtăm discuții pentru vânzarea online.

bandicam 2017-06-04 21-20-18-668bandicam 2017-06-04 21-20-22-420

După serialul “Paramparça”(Furtună pe Bosfor) ați venit în fața publicului ca Kösem.  
– Îmi place să joc diverse personaje feminine. După modesta Gülseren, ce trăia în lumea ei, Kösem, cu tot fastul ei, a fost perfect. Este o mare plăcere să conduci un palat, să perpetuezi o dinastie. Când a venit oferta de la producătorul Timur Savcı, nu am avut nicio ezitare și am acceptat. Dinastia Otomană este o poveste universală care atrage atenția întregii lumi. Nu suntem în difuzare doar în Orientul Mijlociu, ci în peste 80 de țări din întreaga lume. De pildă, „Secolul Magnific: Kösem” se va difuza în Japonia chiar din această lună.

◊ “Secolul Magnific: Kösem”se termină. Cum vă simțiți?
– Da, serialul se va termina odată cu episodul 30. Vom continua cu vieți și povești noi. Misiunea mea este să fiu femeie în Turcia. Să transmit poveștile, dramele și lupta lor. Analizăm noi proiecte.

◊  Ați spus că misiunea dumneavoastră este să fiți femeie în Turcia. Prin rolurile jucate, prin atitudinea în societate, ce aspecte subliniați? La ce ar trebui să fie atente?
–  Am crescut jucând divrse personaje feminine pornind cu cel din „Ikinci Bahar„ (A doua primăvară). Pe un drum care a început cu fata rebelă din casă, am avut 14 filme și 14 seriale. Am fost vocea femeilor din diverse straturi sociale ale Turciei, am fost vocea femeilor supuse violenței și voi continua să fiu vocea lor.

◊ Ce urmează?
– Sunt atât de obosită încât am amânat discuțiile profesionale pentru mijlocul lunii iunie. Să dea Domnul să dauviață din nou unui personaj feminin magnific.

◊ Aveți planuri de vacanță?
– Nejat, fiul meu, a cresut. În 22 mai a împlinit 11 ani. Îmi este prieten de acum.Ne place să ne plimbăm și să ne distrăm împreună. Nejat a început să învețe anul trecut spaniola.În vacanță vom merge la Barcelona.Înaintea fiecărei vacanțe ne pregătim bine. Anul trecut am închiriat mașină și ne-am plimbat în Florența și toată Valea Toscanei.

bandicam 2017-06-04 21-20-35-337

bandicam 2017-06-04 21-20-56-704

◊  Serialele în care ați jucat se difuzează și în străinătate. Vă recunosc atunci când vă văd în străinăte?
– În Europa Centrală, Polonia, Slovacia și Croația, se difuzează încă trei seriale simultan. Mă simt ca în Turcia. Există persoane care mă strigă, sau mă îmbrățișeazăși mă pupă.

n3n4

Sursa: hurriyet.com.tr

Fotografii: Instagram

Publicitate