Doar 40 de minute la cumpărături!

Publicat de

Anul trecut, azi, Keremcem.

VIAȚA cu aromă de CAFEA

În plin turneu  (adică tur al radiourilor!!! J))))) )de promovare a noului său videoclip „Biri mi var/ Există altcineva?„, astăzi, între orele 16:00- 17:00, Keremcem a fost invitatul lui Kadir Çetin la Number1Türk. S-a vorbit despre melodie, s-a răspuns unor mesaje transmise prin intermediul rețelelor de socializare, în general chestiuni cunoscute. S-a difuzat mai multă muzică decât s-a vorbit, melodii mai vechi ale lui Keremcem, cea nouă, dar și melodii interpretate de alții (vreo două  ).

Una din întrebările sosite  se referea la regretele pe care le are Keremcem. Acesta a răspuns că regretele le-a lăsat în urmă, că nu faci a doua oară ceea ce te-ar face să regreți, că „trăim, nu te poți spăla de două ori în aceeași apă, la următoarea apă ești mai atent„. K.Çetin a profitat de faptul că s-a referit la apă și l-a întrebat (râzând!) de câte ori pe săptămână face baie. Răspunsul…

Vezi articolul original 302 cuvinte mai mult

Reclame

Un comentariu

  1. regretele le-a lăsat în urmă, că nu faci a doua oară ceea ce te-ar face să regreți, că „trăim, nu te poți spăla de două ori în aceeași apă, la următoarea apă ești mai atent„.

    Bravo Keremcem.
    Si multumim pentru repostare. Unele ne au scapat si deodata capata alt sens.

    Apreciază

Comentariile nu închise.