Realizatorul emisiunii „Türk Show Magazin„ de la ARB Azerbaidjan a fost pe platourile de filmare ale serialului „O Hayat Benim „(Bahar: viață furată) pentru un dialog cu Keremcem.

Întrebările au fost adresate în limba azeră (face parte din limbile turcice) și răspunsurile au fost date în limba turcă.

Prima întrebare s-a referit la cum decurg filmările.

Keremcem a răspuns că decurg bine, filmările continuă și că în ziua respectivă de filmau scene în arest și la morgă.

bandicam 2017-04-17 21-49-36-501.jpg

L-a mai întrebat dacă în viață au existat întrebăril și probleme dificile cu care s-a confruntat.

A răspuns că au existat și întrebări și probleme, dar totul este destinat omului. Contează foarte mult cum și cât accepți viața așa cum îți vine ea, că profesează de mulți ani în domeniu, a ajuns cumva la jumătatea vieții și a învățat să le ia ca atare spunând „Asta e viața.„

Reporterul i-a spus că pare obosit.

bandicam 2017-04-17 21-51-55-155.jpg

Keremcem a răspuns că filmează episodul 129 și gândindu-ne că fiecare episod are 150 minute, asta înseamnă multe ore de muncă timp de trei ani și jumătate.

A mai spus că au devenit ca o familie, dar, când un serial durează atât de mult, oboseala este inevitabilă și obosesc și oamenii unii de prezența altora, obosește și subiectul pentru că nu știi încotro se duce, dar că audiențete sunt bune în Turcia.

L-a întrebat pe realizator cum sunt audiențele serialului în Azerbaidjan, apoi a adăugat că știe răspunsul însă l-a întrebat pur și simplu.

A mai fost întrebat cum ar fi fost dacă viața lui reală ar fi fost precum a lui Ateș.

Keremcem a spus că fiecare personaj din OHB trece prin foarte multe și la un moment dat ai impresia că vizionezi un alt serial, dar că și acolo se întâmplă întocmai ca în viață: fericire, tristețe, boală…

Și li s-a adus un ceai. Picat fix pe boală! J))))

L-a întrebat dacă ar fi vrut să schimbe ceva în viața lui și dacă e cumva mulțumit.

bandicam 2017-04-17 22-00-06-117.jpg

Keremcem a răspuns că trebuie să accepți viața pe care o ai. Sigur că trebuie să te străduiești să fii un om mai bun, să muncești mai bine pentru a-ți fi mai bine.

A mai fost întrebat ce-i place mai mult, muzica sau actoria?

A spus că el a început cu muzica, motivul venirii lui la Istanbul a fost muzica și oamenii l-au cunoscut prin muzică, dar ambele s-au dezvoltat în același timp și, după doisprezece ani, aproape că îi este greu să facă o distincție între ele.

„Amândouă au un loc foarte important în inima mea, le fac pe amândouă, am un proiect muzical, am un single înregistrat în curs de apariție, dar continuă și filmările la serial, există proiecte de film, de musical, le văd pe toate ca pe un întreg și este foarte frumos să le fac pe amândouă deodată.„

A mai spus că a fost invitat să cânte de Ziua Internațională a Teatrului, zi în care actorii au cântat, iar el a întrebat în ce calitate este invitat, actor sau cântăreț, spunându-i-se că în calitate de actor, dar și cântăreț.

A fost întrebat dacă este egocentric.

A răspuns că ar trebui să-i întrebe pe cei care-l cunosc.

Reporterul a spus că lui i se pare că nu și Keremcem a confirmat, dar a adăugat că fiecare om care are această profesie are un EGO, dar există limite cum ar fi limita dintre bine și rău și că ar fi bine să nu dai voie să te ducă spre rău. Și a rugat să nu-i fie luat în nume de rău dacă vreodată a adus cuiva neplăceri, dar a asigurat că nu a depășit vreodată intenționat această limită. A adăugat că încearcă mereu să păstreze echilibrul.

A fost întrebat dacă știe să ceară scuze și a răspuns că știe prea bine să-și ceară scuze, uneori chiar prea mult, dar că a cere scuze este o virtute.

Reporterul l-a întrebat dacă știe să și ierte.

„Știu să și iert. A ierta te eliberează. Pe măsură ce oamenii învață asta, vor avea un aport mai important asupra lumii și ar trebui să se gândească mai mult la acest aspect.„

Și o întrebare personală. Cum este viața dumneavoastră privată?

„Bine. Muncesc intens, iar restul timpului îl petrec cu prietenii. Am o viață fericită. Sigur că am și griji, se acumulează și oboseala, dar sunt bine.„

bandicam 2017-04-17 22-08-13-197.jpg

A mai povestit un episod întâmplat în Azerbaidjan unde a fost invitat să cânte cu prilejul unui concurs de frumusețe. Deși era pregătit să facă playback, deoaree așa i se comunicase, organizatorii i-au spus acolo că nu se poate și că trebuie să cânte live,așa că a luat chitara și a început să cânte inclusiv cântece azere.

Întrebat de rețelele de socializare, a spus că folosește și îi place cel mai mult Instagram. Are o pagină oficială de Facebook, dar nu prea se ocupă el de ea, iar Twitter i se pare prea politizat.

Îi place cel mai mult Instagram pentru că poate comunica activitățile sale și poate vedea ce-i fac prietenii,impactul vizual fiind important pentru el.

A mai fost întrebat dacă răspunde mesajelor primite și a pus că dacă vine un răspuns prin intermediul Instagram, sigur este de la el. La întrebarea „Dar dacă primiți o declarație de dragoste?„ a răspuns glumind „Răspund și eu atât cât pot.„

Întrebat dacă a existat vreun mesaj care l-a impresionat, a spus că primește multe mesaje frumoase, dar și observații nemiloase, dar că ia partea bună din toate.

A spus că se confruntă deseori cu întrebarea „De ce te-ai lăsat de muzică?„, dar nu se poate pune problema în acest mod, doar că serialul îți ia și timpul și gândurile…

A amintit că de curând spusese că cere scuze muzicii, dar prietenii au râs de el iar Mehmet Turgut a spus că și el cere scuze fotografiei.

A vorbit despre noul proiect și a spus că are un single înregistrate și înce, încet va veni și albumul.

L-a întrebat dacă urmărește serialele concurente. Keremcem a răspuns că nu poate urmări toate serialele, dar că-i place foarte mult „Kara Sevda„ (regizoarea fiindu-i prietenă). Referitor la serialul lui Çağatay Ulusoy, Keremcem a spus că este foarte bun și completat de o echipă bună și un scenariu pe măsură.

A spus că urmărește serialele noi și îi place serialul lui Özcan Deniz, İstanbullu Gelin pentru că este filmat bine și are un scenariu bun.

Întrebat fiind care îi place cel mai mult a spus că “Vatanım Sensin” deoarece Halit Ergenç este un actor extraordinar.

Întrebat despre obiectivele pe care și le-a propus în viață, Keremcem a spus că primul a fost acela de a face muzică și să o transmită oamenilor și i se pare că a reușit.

Despre ceea ce face acum, actorul a mărturisit că face parte din categoria lucrurilor trainice, a celor pe care le-a lăsat în urma sa și despre care, atunci când va ajunge la 60-70 ani, va putea spune: „ Uite ce lucruri frumoase am realizat!„ și a adăugat „dacă voi ajunge la acea vârstă, desigur„.

Realizatorul i-a urat viață lungă!

Iar pentru viață în general, acesta a spus că-și dorește mereu ceea ce răposata sa bunică îi dorea „Dumnezeu să-ți aducă în cale oameni buni.„ spunând că este o rugăciune foarte frumoasă.

În încheiere, Keremcem a transmis un mesaj către azeri.

A spus că le transmite fraților azeri urările lui de bine și speră ca în cel mai scurt timp să se vadă acolo pentru că a trecut cam mult de când nu s-au mai văzut.