ACTORI TURCI

Ambele au un loc important în inima mea


Realizatorul emisiunii „Türk Show Magazin„ de la ARB Azerbaidjan a fost pe platourile de filmare ale serialului „O Hayat Benim „(Bahar: viață furată) pentru un dialog cu Keremcem.

Întrebările au fost adresate în limba azeră (face parte din limbile turcice) și răspunsurile au fost date în limba turcă.

Prima întrebare s-a referit la cum decurg filmările.

Keremcem a răspuns că decurg bine, filmările continuă și că în ziua respectivă de filmau scene în arest și la morgă.

bandicam 2017-04-17 21-49-36-501.jpg

L-a mai întrebat dacă în viață au existat întrebăril și probleme dificile cu care s-a confruntat.

A răspuns că au existat și întrebări și probleme, dar totul este destinat omului. Contează foarte mult cum și cât accepți viața așa cum îți vine ea, că profesează de mulți ani în domeniu, a ajuns cumva la jumătatea vieții și a învățat să le ia ca atare spunând „Asta e viața.„

Reporterul i-a spus că pare obosit.

bandicam 2017-04-17 21-51-55-155.jpg

Keremcem a răspuns că filmează episodul 129 și gândindu-ne că fiecare episod are 150 minute, asta înseamnă multe ore de muncă timp de trei ani și jumătate.

A mai spus că au devenit ca o familie, dar, când un serial durează atât de mult, oboseala este inevitabilă și obosesc și oamenii unii de prezența altora, obosește și subiectul pentru că nu știi încotro se duce, dar că audiențete sunt bune în Turcia.

L-a întrebat pe realizator cum sunt audiențele serialului în Azerbaidjan, apoi a adăugat că știe răspunsul însă l-a întrebat pur și simplu.

A mai fost întrebat cum ar fi fost dacă viața lui reală ar fi fost precum a lui Ateș.

Keremcem a spus că fiecare personaj din OHB trece prin foarte multe și la un moment dat ai impresia că vizionezi un alt serial, dar că și acolo se întâmplă întocmai ca în viață: fericire, tristețe, boală…

Și li s-a adus un ceai. Picat fix pe boală! J))))

L-a întrebat dacă ar fi vrut să schimbe ceva în viața lui și dacă e cumva mulțumit.

bandicam 2017-04-17 22-00-06-117.jpg

Keremcem a răspuns că trebuie să accepți viața pe care o ai. Sigur că trebuie să te străduiești să fii un om mai bun, să muncești mai bine pentru a-ți fi mai bine.

A mai fost întrebat ce-i place mai mult, muzica sau actoria?

A spus că el a început cu muzica, motivul venirii lui la Istanbul a fost muzica și oamenii l-au cunoscut prin muzică, dar ambele s-au dezvoltat în același timp și, după doisprezece ani, aproape că îi este greu să facă o distincție între ele.

„Amândouă au un loc foarte important în inima mea, le fac pe amândouă, am un proiect muzical, am un single înregistrat în curs de apariție, dar continuă și filmările la serial, există proiecte de film, de musical, le văd pe toate ca pe un întreg și este foarte frumos să le fac pe amândouă deodată.„

A mai spus că a fost invitat să cânte de Ziua Internațională a Teatrului, zi în care actorii au cântat, iar el a întrebat în ce calitate este invitat, actor sau cântăreț, spunându-i-se că în calitate de actor, dar și cântăreț.

A fost întrebat dacă este egocentric.

A răspuns că ar trebui să-i întrebe pe cei care-l cunosc.

Reporterul a spus că lui i se pare că nu și Keremcem a confirmat, dar a adăugat că fiecare om care are această profesie are un EGO, dar există limite cum ar fi limita dintre bine și rău și că ar fi bine să nu dai voie să te ducă spre rău. Și a rugat să nu-i fie luat în nume de rău dacă vreodată a adus cuiva neplăceri, dar a asigurat că nu a depășit vreodată intenționat această limită. A adăugat că încearcă mereu să păstreze echilibrul.

A fost întrebat dacă știe să ceară scuze și a răspuns că știe prea bine să-și ceară scuze, uneori chiar prea mult, dar că a cere scuze este o virtute.

Reporterul l-a întrebat dacă știe să și ierte.

„Știu să și iert. A ierta te eliberează. Pe măsură ce oamenii învață asta, vor avea un aport mai important asupra lumii și ar trebui să se gândească mai mult la acest aspect.„

Și o întrebare personală. Cum este viața dumneavoastră privată?

„Bine. Muncesc intens, iar restul timpului îl petrec cu prietenii. Am o viață fericită. Sigur că am și griji, se acumulează și oboseala, dar sunt bine.„

bandicam 2017-04-17 22-08-13-197.jpg

A mai povestit un episod întâmplat în Azerbaidjan unde a fost invitat să cânte cu prilejul unui concurs de frumusețe. Deși era pregătit să facă playback, deoaree așa i se comunicase, organizatorii i-au spus acolo că nu se poate și că trebuie să cânte live,așa că a luat chitara și a început să cânte inclusiv cântece azere.

Întrebat de rețelele de socializare, a spus că folosește și îi place cel mai mult Instagram. Are o pagină oficială de Facebook, dar nu prea se ocupă el de ea, iar Twitter i se pare prea politizat.

Îi place cel mai mult Instagram pentru că poate comunica activitățile sale și poate vedea ce-i fac prietenii,impactul vizual fiind important pentru el.

A mai fost întrebat dacă răspunde mesajelor primite și a pus că dacă vine un răspuns prin intermediul Instagram, sigur este de la el. La întrebarea „Dar dacă primiți o declarație de dragoste?„ a răspuns glumind „Răspund și eu atât cât pot.„

Întrebat dacă a existat vreun mesaj care l-a impresionat, a spus că primește multe mesaje frumoase, dar și observații nemiloase, dar că ia partea bună din toate.

A spus că se confruntă deseori cu întrebarea „De ce te-ai lăsat de muzică?„, dar nu se poate pune problema în acest mod, doar că serialul îți ia și timpul și gândurile…

A amintit că de curând spusese că cere scuze muzicii, dar prietenii au râs de el iar Mehmet Turgut a spus că și el cere scuze fotografiei.

A vorbit despre noul proiect și a spus că are un single înregistrate și înce, încet va veni și albumul.

L-a întrebat dacă urmărește serialele concurente. Keremcem a răspuns că nu poate urmări toate serialele, dar că-i place foarte mult „Kara Sevda„ (regizoarea fiindu-i prietenă). Referitor la serialul lui Çağatay Ulusoy, Keremcem a spus că este foarte bun și completat de o echipă bună și un scenariu pe măsură.

A spus că urmărește serialele noi și îi place serialul lui Özcan Deniz, İstanbullu Gelin pentru că este filmat bine și are un scenariu bun.

Întrebat fiind care îi place cel mai mult a spus că “Vatanım Sensin” deoarece Halit Ergenç este un actor extraordinar.

Întrebat despre obiectivele pe care și le-a propus în viață, Keremcem a spus că primul a fost acela de a face muzică și să o transmită oamenilor și i se pare că a reușit.

Despre ceea ce face acum, actorul a mărturisit că face parte din categoria lucrurilor trainice, a celor pe care le-a lăsat în urma sa și despre care, atunci când va ajunge la 60-70 ani, va putea spune: „ Uite ce lucruri frumoase am realizat!„ și a adăugat „dacă voi ajunge la acea vârstă, desigur„.

Realizatorul i-a urat viață lungă!

Iar pentru viață în general, acesta a spus că-și dorește mereu ceea ce răposata sa bunică îi dorea „Dumnezeu să-ți aducă în cale oameni buni.„ spunând că este o rugăciune foarte frumoasă.

În încheiere, Keremcem a transmis un mesaj către azeri.

A spus că le transmite fraților azeri urările lui de bine și speră ca în cel mai scurt timp să se vadă acolo pentru că a trecut cam mult de când nu s-au mai văzut.

23 de răspunsuri »

 1. Maria Pop, paralela cu realitatea, ca de obicei. Nu stau sa fac si eu analiza pe text sa iti arat ce ai scris si la ce te ai referit. Mintea ta obscura o pot vedea in comentariile de pe instagram.
  Ma uit si acum la ce ai comentat la Ezgi.
  H tagul ei e un quote si te sfatuiesc sa inveti engleza, orice tanar din Romania trebuie stie engleza la nivel conversational. Il urmaresti pe chirila, deci nu ai varsta mamei mele.

  Corect e : the rain will wet the ground.
  Earth e pamant dar ca planeta vorbind.

  Hai o zi buna si evita discutii jenante la un articol si la o munca asa frumoasa!!!

  Apreciat de 1 persoană

 2. Încă un interviu care ne confirmă ce fel de tip e!!! Bravo lui!
  Lungu, să îți fie rușine. Văd că esti lipsit de bun simt și cu cititoarele vechi dar și cu cele noi.
  Nimeni nu spune nimic despre relația lor, doar tu ești obsedat.

  Să fie fericit cu cine vrea. E viața lui de aceea știu că o VA trai frumos !

  Apreciază

 3. Dra Olga, bun simt nu aveti, dupa proaste alt epitet …bravo.

  Ah, Keremcem, ca bine spui! Ca si el luam partea buna a acestor comentariil. Asta e calitatea oamenilor care o plac pe Ezgi.ma uitam si la el pe profil, ce charactere mizerii.
  Pe cine iubeste e problema lui dar iubirea se arata si se traieste mandru in lume.
  Sper ca acea femeie sa valorifice asa barbat si sa aiba norocul lui Burak, a lui Kivanc, Dogulu….

  Apreciază

 4. Asa, jigneste Olga cand nimeni nu a mentionat vreo relatie cu ezgi.
  Sa fie cu ea daca vrea dar nu prea vedem nimic. Nu asa se traiesc iubirile, separat, fiecare cu viata si prietenii lui.
  Uita te la toate cuplurile de aici. Ai exemple. Sunt actori, presa si fanii vad.

  Felicitari Dna Bolat pentru devotamentul fata de cititori. Acest interviu este atat de concludent si raspunde atator intrebari.
  Si eu am recitit, este super baiat si merita o femeie pe masura lui si a sufletului lui.

  Apreciat de 1 persoană

 5. Olgule, cine s a luat de Ezgi? Chill baietel.
  Hai ca ma obosesti si pe mine cu ezgi a ta. Ia o tu acasa. Am fost lamurita azi despre identitatea ta si mi s a pus pata pe tine
  O iubeste Keremcem maxim. Ti a zis tie la o bere?

  Imi place baiatul asta, au dreptate colegele mele care au facut analiza pe text azi:)))) Am si citit ca ii place serialul lui Ozcan…. Hai ca devin si fana lui.
  Mi a atras atentia

  au devenit ca o familie, dar, când un serial durează atât de mult, oboseala este inevitabilă și obosesc și oamenii unii de prezența altora.

  Apreciază

 6. Chapeau Keremcem!
  imi doresc sa intalneasca o femeie cu un suflet la fel de frumos si curat ca al lui .
  recunosc ca am citit de 3 ori acest interviu si am fost atenta la toate nuantele si detaliile si pot afirma fara teama de penibil ca este un om special.
  citeam azi ca Seda s a despartit, sunt multe pagini de stiri pe innstagram cu asta, poate ca devin iar un cuplu. Radiau si emanau iubire cand te uitai la ei. poate se regasesc. Poate cauza divortului nu a fost terminarea iubirii.
  oricum ambii s au aruncat in aceste relatii prea repede.

  Apreciază

 7. Maria Pop, din pacate pentru tine, nu ca ti ar pasa, ti ai gasit cateva cu care sa rezonezi, esti neinteleasa si pe Instagram, cand ba iti place Keremcem ba iti doresti sa fie istorie pentru Ezgi.
  Sper ca ai citit cu atentie si ce ai scris, si ce a spus Keremcem in interviul ala referitor la tot.

  Multumim pentru efortul de a procura acest interviu si pentru traducere.

  Mare respect pentru baiatul asta!

  Apreciază

 8. Mi-as dori sa il vad in concert in Bucuresti …. Dar, sincer, si in alt serial, serial care sa nu aiba nici o legatura cu Pastel, Samson sau Ezgi…Mi-a atras atentia si remarca , cum se mai intampla uneori cam peste tot, as zice eu…
  Multumim pentru ca ne-ati tradus interviul! Il gasisem aseara pe twitter dar nu am inteles nimic in turca…

  Apreciază

 9. Keremcem is not Ates and he will never be,God forbid,identified with Ates,bigger nonsense I never heard until now.Hahahahahahahaha.Big man,super man,happy man,enjoys with friends.Thank you Mrs Guler for this awesome interview.He’s man for example.

  Apreciat de 1 persoană

 10. Dumnezeule, ce scenariu mi-am facut ? Am spus ca e atit de identificat cu personajul incit probabil a uitat sau i s-a parut inutil sa scoata verigheta lui Ates de pe deget. ATAT ! Va rog, inca o data, nu-mi rastalmaciti cuvintele Gratiela Fratila.

  Apreciază

 11. Maria Pop, mai citeste interviul si mai priveste imagini le, era la filmari dar desigur fiecare isi face propriul scenariu. Se specifica va filmau scena de la morga , de alfel se si vede.

  Inca o data afirm ca este un super baiat. Bravo !

  Apreciază

 12. Keremcem atat de mult s-a identificat cu personajul Ateș incat nu renunta la verigheta acestuia când dă interviul ? Initial am crezut ca a uitat ca o are dar de cateva ori si-a rasucit-o pe deget . Chiar si dv. doamna Guler ne aratati asta, postand cateva astfel de imagini .

  Apreciază

 13. Citesti si citesti de drag ce spune omul asta.
  Ce sa il mai intrebi ca a spus tot!
  Multu pentru interviu!🌹🌹🌹

  Apreciază

 14. Mulțumim pentru interviu. Drăguț din partea dvs. că v ați interesat sa il procurați.
  Se duce cu cafeaua așteptand in aeroport….
  Deci OHB ii mănâncă și timpul și gândurile. Trist totuși.
  Dar scopul lui in viața e muzica, ceea ce mă bucur.
  Am reținut și alte aspecte.
  „Bine. Muncesc intens, iar restul timpului îl petrec cu prietenii. Am o viață fericită. Sigur că am și griji, se acumulează și oboseala, dar sunt bine.

  „Știu să și iert. A ierta te eliberează. Pe măsură ce oamenii învață asta, vor avea un aport mai important asupra lumii și ar trebui să se gândească mai mult la acest aspect.„

  Iar mesajele fanaticelor …. Dezgustător. Însă omul asta frumos găsește și ceva bun din ele.

  Apreciază

 15. Si ma bucur ca lui Keremcem ii plac kara sevda si Mireasa din Istanbul, are gusturi bune💛

  Apreciază

 16. Frumos si sincer, fara a face jocul cuiva.
  Ma bucur ca Spune de mesajele nemiloase dar si ce inseamna viata lui privata.
  Dar ma rog, inteleg doar oamenii sanatosi la cap.
  Multumim pentru efortul depus la o ora asa tarzie si in zi de sarbatoare.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.