Bahar Șahin a avut parte de o surpriză emoționantă înainte să-și ia rămas bun de la colegii săi din serialul „O Hayat Banim„.

Aceasta a avut loc chiar în timpul filmării unei scene, ceea ce a fost pentru ea o surpriză de proporții.

Printr-o postare pe Instagram, Bahar Șahin a adresat câteva cuvinte fiecărui colaborator din serial:

baharsahiin Ohooo! Ohooo!  Vreau să spun câte ceva… Am ajuns la capătul unui ditamai drum de patru ani. Pentru început, mă simt datoare să mulțumesc lui @yasarirvulofficial și @efeirvul  ..  Pe acest drum, am cunoscut oameni foarte frumoși. Vă mulțumesc tuturor.  Sunt recunoscătoare doamnei profesoare @merveegirgin care a avut încredere în mine încă de când eram mică și sper că nu am dezamăgit-o   Și @ozanuzunoglu @hamdialkan2@reyhanpekar @ayganus , cei care mi-ați corectat greșelile și m-ați învățat ceea ce este corect. Vă iubesc foaret mult. .. @ahusungur1 , tu ai fost cel mai mult alături de mine în acest drum lung. Nu te-ai săturat niciodată să nu-mi ierți greșelile și să mă tragi de urechi până când am găsit ceea ce este corect. Mi-ai dat timp,sfaturi. Uneori am dat dovadă de lipsă de respect și te-ai făcut că nu vezi. Îmi cer scuze. Tu nu ai fost doar mama lui Müge, ci și a mea și nu te voi putea răsplăti vreodată pentru asta. INDIFERENT DE CE AR SPUNE UNII, TE IUBESC ȘI NU VOI UITA NICIODATĂ EFORTURILE TALE!!! @sinantayminalbay , omul în care am încredere, omul care a fot alături de mine și când am râs și când am plâns. M-ai făcut să înțeleg ce este iubirea fără sfârșit, omul pe care l-am iubit cel mai mult și de care îmi va fi cel mai dor. Îți mulțumesc pentru tot. TE IUBESC FOARTE MULT… @oyabasar2 Soră Oya, tot ceea ce mi-ai spus și m-ai învățat este pentru mine precum un diamant.A fost o onoare să împart aceleași platouri cu tine. Ce bine că exiști! Îți mulțumesc.  @sevdahanimmm îți mulțumesc pentru faptul că, trăind atâtea rele, te-ai apropiat de mine fără prejudecăți, m-ai ascultat, mi-ai văzut greșelile și m-ai învățat să-mi cer scuze. Te iubesc foarte mult.. @ezgi_asaroglu Soră Ezgi, omul căruia îi admir caracterul, atitudinea. Ce fericită aș fi dacă în viața profesională aș fi ca tine. Ce bine că exiști! Îți mulțumesc.  @keremcem Frate Kerem, dragul meu, în inima ta frumoasă precum chipul tău știu că am și eu un loc. Îți mulțumesc că ai făcut tot ceea ce te-am rugat și că ai fost alături de mine.Te iubesc foarte mult. Să ai grijă de tine. Müge .. ❣️ Vă mulțumesc pentru tot…. RĂMÂNEȚI CU BINE.. ❣️

Bahar Șahin, interpreta rolului Müge din serialul „O Hayat Benim„ (difuzat în România sub denumirea „Bahar: viață furată) părăsește  OHB și va începe un nou proiect. Va interpreta un rol principal într-un serial pentru tineri. Serialul va fi difuzat la TRT1. (Lise Devriyesi)

https://viatacuaromadecafea.com/2017/02/23/bahar-sahin-final-la-ohb/