Iată ce spune Kenan Doğulu despre Beren Saat

Kenan Doğulu a acordat un interviu cotidianului Hürriyet. Am ales pentru voi ceea ce are legătură cu conotația acestei zile.

KB1.jpg

  • Beren este cel puțin la fel de romantică precum sunt eu. Uneori, în aceeași casă, ne scriem poezii din camere diferite. Avem sute de poezii scrise reciproc. Ea apreciază emoția și pasiunea mea de a scrie, eu ador talentul și puterea ei de a scrie.

kb2

  • Dacă dragostea noastră ar fi avut o culoare, ar fi fost una încă nepictată, o culoare fără limite. Dragostea noastră ar fi fost o combinație de culori: tristețea albastră, focul roșu, depărtarea galbenă, inocența albă, încrederea bleumarin.

kb5.jpg

  • Relația noastră este deosebită. Avem personalități foarte colorate. Beren este precum o bogată grădină botanică în care se deschid diverse și diverse flori. De aceea, este o femeie de care te îndrăgostești în fiecare zi. Și eu mă îndrăgostesc de ea în fiecare zi.

kb6.jpg

  • Nu există dragoste fără pasiune. Acolo este frumusețea culorilor formate și a grădinii de flori. Poți păstra romantismul la aceeași căldură cu cineva în care ai încredere, o iubești, te distrezi, cineva în care crezi.
  • Când am cunoscut-o pe Beren, sistemul meu de îndrăgostire a picat de tot, liniile mele s-au blocat, mintea mi-a zburat.
  • Am cerut-o de nevastă de șase ori. În diverse locuri: pe țărmul mării, la masă, la concert, la cinema…I-am dat șase inele. La toate cererile mele în căsătorie a răspuns afirmativ.

bandicam 2017-02-14 00-22-27-037.jpg
Sursa: hurriyet.com.tr

Fotografii: instagram.com

RefrenuL:

Orice ai face, fă-o cu dragoste.

Nu ceea ce spui, ci cum spui contează.

Ușile de deschid larg dacă râzi din inimă.

Restul e ușor…

Please vote for my blog, viatacuaromadecafea.com, for Radar de Media Awards – Best Blog category. If you can spare a minute, you can vote here: http://www.radardemedia.ro/premiile-radar-de-media-2017-votare-preliminara/6/
In romanian the category is „CEL MAI BUN BLOG” and it’s on the bottom half of the page. Thank you. I really appreciate your support.

Dacă simțiți savoarea cafelei acestui blog și vă plac articolele publicate, aștept votul vostru de încredere la categoria „CEL MAI BUN BLOG„ la Premiile Radar de Media. Vă mulțumesc.

http://www.radardemedia.ro/premiile-radar-de-media-2017-votare-preliminara/6/