Un om de afaceri bogat, o cântăreață orfană

Publicat de

oa1.jpg

 

Crescută fără părinți, nevoită să poarte de mică povara greutăților vieții, Süreyya , „Mireasa din Istanbul„ este o fată foarte frumoasă și demnă. Deodată îi iese în cale Faruk, om de afaceri bogat și carismatic. Se îndrăgostește de el, acceptă să-i fie mireasă și, odată cu plecarea ei la Bursa, povestea lor de dragoste devine dramatică. Dragostea dintre Süreyya, cea crescută într-un oraș mare și care ține la libertatea sa și Faruk care, în ciuda aparenței omului modern, este strâns legat de familie și tradiții, trece din prima clipă prin nenumărate încercări.

Süreyya, soacra Esma, cea care vrea să fie unicul judecător al celor care locuiesc sub acoperișul conacului, İpek, cea care are ca singur țel dobândirea statutului de domnișoară,  frații Fikret, Osman și Murat, mereu sufocați de probleme și Faruk, obligat să se confrunte cu un dușman surpriză.

Pe măsură ce evenimentele capătă amploare,conacul, vechi de aproape patru sute de ani, se zguduie din temelii și întreaga familie este afectată.

(Sursa: STAR)

Producție: O3 Medya
Producător: Onur Güvenatam
Director scenariu: Lale Eren
Regizor: Zeynep Günay Tan-Deniz Koloş
Scenariu: Ali Aydın

Distribuție: Özcan Deniz(Faruk), Aslı Enver(Süreyya), İpek Bilgin ( Esma), Salih Bademci(Fikret), Fırat Tanış(Adem), Güven Murat Akpınar(Osman), Berkay Hardal(Murat), Neslihan Yeldan(Senem), Dilara Aksüyek(İpek), Nergis Çorakçı( Kıymet), Pelinsu Pir( Nurgül), Eren Balkan( Gülistan), Ahmet Sabri Özmener(Mustafa), Muharrem Türkseven( Nazif), Hakan Altıner(Şahap), Nilay Erdönmez(Asiye), Hira Koyuncuoğlu( Bade), Fatih Koyunoğlu(Akif).

Al doilea rol în serial pentru Hira Koyuncuoğlu! (după OHB)

Aveam o viață inepuizabilă

Precum o primăvară împrăștiată pe câmpuri,

Inima îmi bătea necontenit

De pacă aveam un foc în piept.

Ascunde-ți capul în pieptul meu, iubite.

Să-mi plimb mâinile prin frumosul tău păr.

Să plângem într-o zi, iar în alta să râdem

Precum copiii neascultători care se iubesc….

(fragment din melodia „Precum copiii„, /muzica: Ali Kocatepe/ text: Sabahattin Ali/ melodie lansată de Sezen Aksu în anul 1984)

Reclame

12 comentarii

 1. Va rog dati ep din serialul mireasa din istanbul traduse în romana de la 10 la 16 nu sunt traduse si după dati sezonul 2 ca am vazut ca e si sezonul 2va rog frumos si astept ca e tare frumos vă multumesc

  Apreciază

 2. Imi place subiectul. Si oricum va fi scurt si cu logica. Cu locuri frumoase nu saracie, inchisori…

  Ma bucur pentru tipa aia, uite ca nu e doar o pitipoanca cum spunea Lungu.
  I a luat fata lui Asaroglu in serial si are si alt rol. Nu sta sa se jeleasca si sa ramana insarcinata cu pupaturi in cap

  Apreciază

 3. Ce ma bucur sa vad alt serial de la Ozcan. Abia astept, imi place subjectul. Iar versurile melodiei sunt wow.
  Bravo Ozcan, intr un am vazut 2 seriale cu asta si 2 filme, il vad cu familia unita…mai are sa isi gaseasca mama copii lor :))

  Apreciază

 4. Foarte interesant conținutul filmului – dar întrebarea este – de ce se face public subiectul filmului, nu doriți să aveți audiență foarte mare când apare pe ecranele TV sau cinematografe? Eu cred că pentru a realiza un punctaj foarte mare ar trebui să se dezvăluie cât mai puțin din filmul realizat, aceasta si pentru a avea succesul dorit.

  Apreciază

Comentariile nu închise.