Am zărit între comentarii unul care face referire la un scandal între Beren Saat și Ezgi Asaroğlu. Nu-mi aminteam așa ceva, așa că am apelat la memoria blogului și memoria altora.

Scriam cândva că actorul şi regizorul Cansel Elçin a dobândit popularitatea odată cu serialul Hatırla Sevgili (Ahmet) (2006-2008) în care a avut-o ca parteneră pe Beren Saat și …fiică pe Ezgi Asaroğlu (Rüya).

În 22 iulie 2009 a apărut o știre surprinzătoare: „S-a îndrăgostit de fiica sa din serial„. Cei doi erau surprinși împreună în Çeşme, el- degajat, ea- neliniștită, el- 36 ani, ea- 22 ani.

Relația lor a devenit astfel oficială!

ce1

În septembrie 2009 apărea știrea cu titlul „I-a dat rolul principal iubitei sale„. Era vorba despre rolul Deniz din filmul „Kampüste çıplak ayaklar„ (Desculți în campus), al doilea film regizat de CANSEL ELÇİN.

http://www.sacitaslan.com/basrolu-sevgilisi-kapti-haberi-30634

În octombrie 2009, la Gala de lansare a filmului, deși rolul principal era interpretat de Ezgi, cea care a atras atenția presei a fost Beren Saat – despre care s-a scris că a avut o relație cu el, dar nu au recunoscut oficial

cb

http://www.magazinkolik.com/beren-saat-cansel-elcin-ile-yakalaninca-kafalari-karistirdi-7330h.htm

CBE.jpg

 

Gecce.com scria că venirea la gală a actriței Beren Saat a lăsat în umbră filmul și echipa.

 

https://viatacuaromadecafea.wordpress.com/2016/04/21/fostul-2/