Ziarele scriu că Meryem Uzerli este prima vedetă care l-a felicitat pe Murat Yıldırım cu prilejul logodnei. Așa cum știți, cei doi au jucat în serialul „Regina Nopții„ (Gecenin Kraliçesi).

Și mai e ceva!

Când scriam zilele trecute că președintele Erdoğan a cerut fată pentru actorul Murat Yıldırım, nu era o apreciere pentru el ca președinte, ci ca om. Mi-am permis ca, în apărarea actorului pe care-l admir, să răspund unui comentariu cu o presupunere. Neurmărind îndeaproape viața privată a actorului, am scris (nu în titlu, nu în articol, ci în comentariu!) că poate tatăl lui nu mai este în viață și de aceea a făcut-o președintele. Normal că am fost întrebată de unde informația asta, că nu e adevărat, că tatăl a participat la mai multe evenimente. Tribunalul era însuși blogul meu. Așa-mi trebuie dacă mi-am permis să am blog! Sănătoși să fim!

Slavă domnului, tatăl lui trăiește!

Azi, pe Instagram, urmare a multor comentarii că apare doar cu familia logodnicei, actorul postează o poză cu ambele familii și scrie că mulțumește președintelui pentru că i-a fost părinte spiritual și apoi a trimis în dar soției sale cartea sacră, Coranul.