Presa turcă scrie că îndrăgitul actor Murat Yıldırım s-a logodit ieri cu frumoasa actriță marocană Iman Elbani.

Actorul a postat pe contul său de Instagram o fotografie însoțită de comentariul: „Oricum, ea era specială pentru mine…„

Și ea postase ieri că va fi în Turcia.

Interesant este că fata a fost cerută familiei sale de familia președintelui Erdoğan…prin intermediul Facetime!

https://www.instagram.com/p/BMyoFz5Bm5E/?taken-by=mrtyldrm

m3m4m5

 

Murat Yıldırım este un actor iubit în Turcia. În România este cunoscut datorită rolului din serialul „ASI: împotriva destinului„în care a jucat cu Tuba Büyüküstün.

De asemenea, acesta a jucat cu Nurgül Yeşilçay în „Așk ve Ceza /Dragoste și Pedeapsă„

A fost căsătorit (2008- 2014) cu actrița Burçin Terzioğlu care aseară a câștigat Premiul pentru Cea mai Bună Actriță.

Murat Yıldırım s-a născut în Konya, deși familia provine din Mardin. Tatăl său a fost cadru didactic, iar mama casnică.

Într-un interviu acordat televiziunii MBC, actorul declara că tatăl lui era vorbitor de curdă iar mama lui vorbea arabă. În casă se vorbea limba turcă. El și sora lui nu au învățat nici curda, nici araba.

Actorul a fost implicat, alături de alte vedete, într-un scandal cu privire la substanțe interzise. Instanța a decis în 2015 o pedeapsă de 10 luni cu suspendare și monitorizare timp de cinci ani. Pedeapsa a fost dată pentru consum de droguri.

Murat Yıldırım a declarat că a fost impliat din eroare în acel proces deoarece el rostise la telefon  cuvântul „film„ pe care procurorul de caz l-a asociat cu „drogurile„. Era de fapt vorba despre un film pe care urma să-l vizioneze după meciul cu Galatasaray cu actorul Kenan İmirzalioğlu. Dacă Murat Yıldırım s-a jurat că n-a consumat niciodată droguri, Kenan İmirzalioğlu a declarat că doar a încercat. Soția lui Murat Yıldırım nu a vrut să-și apere soțul în proces.

Nu știu care este motivul implicării președintelui. Poate vrea să-și arate fața umană sau poate că îl simpatizeaază pe actor și tatăl lui nu mai e în viață. Nu am găsit informația. Am găsit doar poză cu Murat și mama lui.

muratmama.jpg

Și un bonus pentru că m-ați citit și azi: o poză cu el și Nurgül Yeşilçay!

numurat

Fotografii: Facebook, Instagram.