Continuă și ea!


Tocmai a anunțat producătorul Hüseyin Samson.

”Nici nu se putea O Hayat Benim fără Hülya. Îi mulțumesc lui Ahu Sungur pentru că a acceptat să continue drumul cu noi urmare a cererii insistente a publicului.”

bandicam 2016-07-31 16-23-09-530

 

bandicam 2016-07-31 16-24-36-776bandicam 2016-07-31 16-26-15-355bandicam 2016-07-31 16-27-02-712bandicam 2016-07-31 16-27-41-203

https://www.instagram.com/ahusungur1/

30 de gânduri despre “Continuă și ea!

 1. A.C. -(Anda.C)

  Luminita, incercarea ta de a ma convinge ca ai vrut sa spui altceva decit ce am inteles eu nu m-ar fi determinat sa-ti raspund, nu avea nici un rost.
  Dar, sa-mi spui mie : „Ar trebui să privești detașat fără implicarea sentimentală ca să poti vedea si gândi cum o facem noi care doar admirăm un personaj de film până la urmă 😃” nu pot admite !!!
  Eu implicata emotional cind affirm ca fanii oriciti or fi, cu doleantele lor nu au importanta ci conteaza numai numarul celor care doresc sa vada serialul ? A face un comentariu pragmatic, aratind ca totul , in mod firesc, se reduce la bani, cistig, profit poate fi a unui om implicat emotional? Te rog mai gindeste-te .

  Apreciază

 2. Luminița

  Când am spus că ar trebui să discute cu EI mai pe larg, mă refeream la stafful filmului înainte de a face anunțuri fanilor că pleacă. Despre jocul asta de sentimente mă refeream

  Mă rog, repet, sunt doar niste actori pt mine pe care îi pot vedea si in alte proiecte.
  Si da, Oana are dreptate, de ce Samson nu anunță si in cazul ei, la fel.
  Mai are de convins sau de strâns rating, mai testează piata

  Apreciază

 3. Luminița

  Anda, nu cred că ești o tipa limitata încât să nu înțelegi ce am vrut sa spun.

  Nu trebuia să ceară evident voie fanilor ce fac ei cu cariera lor și cu viața lor.

  Era vorba sa nu se joace cu ei, plec nu Plec

  Poti argumenta ce vrei si judeca după propria gândire evident, asta cred eu.

  Si după criticle aduse lui Ezgi…sunt mai mulți care gândesc ca mine.
  Eu o vreau în serial, să se înțeleagă, fără ea nu are sens. E ca și când m as uita la alt film. sper însă sa fie mai complex personajul , scenaristul să i fi scris alta poveste.

  Si mai cred în cauzul ei ca a fost strategie de marketing cu postarea ca ne vedem in alte proiecte.
  Mă întreb dacă tot ce au afișat până acum , relație sau despărțirea să nu fie la fel.
  Ar trebui să privești detașat fără implicarea sentimentală ca să poti vedea si gândi cum o facem noi care doar admirăm un personaj de film până la urmă 😃

  Apreciază

 4. A.C. -(Anda.C)

  Ce conteaza citeva sute poate mii, hai sa zic zeci de mii , sute de mii de fani pe twitter sau insta cind serialul are spectatori de zeci de milioane ? Numai in Romania , pe la inceputuri erau in jur de 2 milioane !
  Eu privesc asta din punctul de vedere al celor ce finanteaza proiectul. Pentru ei nu conteaza unde e audienta mare :in Turcia sau oricare alta tara . Succesul de oriunde ar veni le aduce venit inzecit fata de banii investiti. Asta e scopul oricarei investitii , dupa cum scopul oricarui om ce are o slujba , munceste undeva e sa cistige bani. Nu inteleg de unde afirmatia cu usoare urme de repros ca Ahu si Ezgi s-au intors pentru bani Ei nu, trebuiau sa discute cu fanii sa tina cont de ce vor ei asa cum pretinde Luminita (nici nu mi-a venit sa cred ca cineva poate spune asa ceva )

  Apreciază

 5. Ana

  Pai da, studiul de piață a fost anunțul lui Ezgi de la episodul 100.

  Au testat destul piața cu asta. Acele pagini de fan Page de pe twitter au ceva fani iar Ezgi le urmează, nu sunt lipsite de importanta.
  Filmul asta are rating de la noi, Polonia, Serbia Grecia mai nou, succesul este mare, am prieteni acolo, Indonezia…
  Turcii de 2 ani jumate s au saturat cred. Oricum filmul nu apare în topuri si nici ei, s au tot făcut topuri cu cele mai iubite seriale si actori.

  Se poate verifica.

  Desigur că serialul fără Ezgi nu are sens, însă …Cred că a fost strategie anunțul ei. Nu au sărit proiectele pe ea sigur. Pentru că nu asta a fost scopul ei. A început strategia de marketing cu ștergerea pozelor, apoi a apărut aia cu sindromul pe care nu l a infirmat, cearta cu Keremcem, aici s a potrivit…

  Ea a șters urma de poze de OHB nu numai Keremcem.
  Eu asta cred si am prietene care cred de asemenea asta. Avem peste 35 deci discernem bine. 😂 bine acum , am văzut că anii nu te ajuta deloc( Dna Lungu care are 58 de ani după adresa de email de pe twitter)

  Apreciază

 6. Nicol

  Si eu zic ca tot pentru bani s au întors și da, fanii sunt fericiți

  Sau nu, fetele lui Ezgi nu o vor înapoi. Sunt niste fan Page acolo

  Apreciază

 7. A.C. -(Anda.C)

  Admiratorii astia de pe twitter ce nu o vor in OHB nu prea au importanta. Este parerea lor si nimeni nu le imputa doleantele lor. Producatorii serialului in mod sigur au facut un studiu si in mod cert stiu ca Ezgi Asaroghlu este dorita in rolul Bahar.Ei sunt cei care investesc bani -si nu putini- si nu-si permit sa compromita proiectul , Ezgi e cea care mentine numarul spectatorilor , care asigura audienta.
  Am vorbit doar de Ezgi pt. ca de ea s-a vorbit dar in mod sigur audieta mare aduce si Keremcem , si sa recunoastem ei doi impreuna sunt cei mai doriti.

  Apreciază

 8. Anonim

  Ele sunt înțelese. ..nu-i înțeles comportamentul lor..Nu le vrea nimeni muritoare de foame…dar nici mai importante decât sunt.Melania

  Apreciază

 9. Ilinca

  Asta am comentat si eu la pozele cu Ezgi.

  De ce nu se anunță si de ea la fel. Referitor la proiecte, chiar nu cred că nu avea

  Am tradus si eu de pe twitter, interesant că nu o vor in Bahar. Ciudat

  Iar ala care a scris , reporterul ala, e cam rupt de realitate, vorbește de căsătorie, el nu știa că ea a anunțat….

  Cred că nu e adevărat.

  Apreciază

 10. Oana

  Fetelor, situația din Turcia nu le permite să nu accepte proiectele, trebuie înțelese si ele. S au retras atâtea proiecte. Dacă aveau proiecte nu mai veneau.

  Ezgi si a retras pinul de la postarea cu plecarea, de asta nu ai mai văzut o Anda. Apărea cum se deschidea pagina ei pentru că era postată cu steluța galbenă ca fiind cea mai importantă.

  De ce acest Samson ( care este tatăl lui Dorok sau cum se scrie, fiul lui Ates, asta sa nu l mai acuzăm pe Hamdi ca si a adus nevasta) nu anunță la fel ca în cazul de mai sus?

  Si apropos, paginile de fani de pe twitter ale lui Ezgi , nu o vor in serial. Puteți traduce singure.

  Dar Bahar cu alta Bahar…nu prea merge.
  Vom vedea

  Apreciază

 11. Ramona

  :)))))) Melania

  De de să nu spunem că cele 2 si nu numai au plecat din cauza ca Hamdi a plecat???? Ne a plăcut filmul până acum dar de fapt a fost o mizerie. Sau devenea o mizerie. De ce au acceptat? Scenariul nu i aparținea lui Hamdi.

  Hamdi deja are film, proiet, iar actorii si el au anunțat de mult ca pleacă. Un astfel de proiect nu l ai într o lună. Ezgi si hulya dacă aveau ceva strong, nu se intorceau. Fulya a început deja serialul… deci ….

  Apreciază

 12. Anonim

  Hulya când a zis ca pleacă a zis ceva de genul: trebuie sa știi când sa te oprești. Acum,zic și eu,n-o fi tinut-o frânele de nu s-a oprit..😉😉😉. Prea se întoarce lumea la baza…!! Melania

  Apreciază

 13. Luminița

  Anda, mă refer la ” e bine să știi să te oprești la timp” de ex

  Si eu cred că duci ceea ce am scris eu si decizia asta intr o direcție urata si nu știi dc așa e. Presa si colegii ar fi spus asta. Chiar si regizorul a plecat. Iar el respectă un scenariu pe care acei actori îl acceptă de mult timp.

  Ar fi bine cand fac aceste anunțuri să țină cont de fani iar când se întorc desigur, fericirea e mare dar parcă te si joci cu sentimentele lor.

  Trebuiau să discute cu ei pe larg înainte.

  Apreciază

 14. Luiza

  Când anunti public ca pleci, iar toți fanii sunt dezamăgiți e cam urat. Părerea mea e că ar fi putut să f gândească și să puna in balanta tot.

  Este a 2 a părere că Hamdi si a bătut joc de ei.

  Si el a plecat după 2 ani jumate de proiect, cel mai longeviv serial. Te saturi.

  Si inca ceva, scenaristul scrie povestea nu regizorul!!!!! Keremcem si nu nu mai, spunea ca sunt o familie, se împacă bine, chiar prin luna iunie era un filmulet când râdeau si se distrau cu hamdi, era si hulya…nu cred că dc relațiile erau așa, mai exista atmosfera aia.

  Este o nedreptate când afirmi că rolurile au fost mizerabile. Le acceptă de un an.
  Dacă săreau proiectele pe ele, nu se întorceau.

  Nu trebuie să fii în defensa, relax, nu e sora ta sau ceva

  Apreciază

 15. A.C. -(Anda.C)

  Lamureste-ma te rog, daca aveau mai multe sentimente pentru public cum doresti tu (desi nu stiu de unde -i concluzia ta) ce ar fi trebuit sa faca? Sa se complaca in rolurile mizerabile ce le pregateau Hamdi Alkan si ai lui ? Si apoi , in viata, in orice meserie te lupti sa nu fii calcat in piciare , sa-ti fie recunoscute calitatile, meritele.

  Apreciază

 16. Anonim

  Situatia a fost alta acum o luna cand s au facut acele anunturi , de aceea ma duc cu gandul ca in acea perioada s a intamplat ceva pe platourile de filmare.Toata luna s a tacut, iar brusc cu o saptamana inainte hop schimba regizorul api apar actorii care si anuntasera retragerea.
  Iar Fulya cand a iesit se stia ca i se termina rolul

  Apreciază

 17. Luminița

  Atât ea dar si Ezgi când au făcut anunțurile astea, acum o lună nu 9, nu au cântărit tot? Îmi place că vor juca însă puține sentimente pentru public, au?

  Apreciază

 18. Adriana

  Dacă aveau proiecte plecau, asa cum a avut Fulya care știa să se oprească la timp.
  Eu nu zic ca o face pentru fani dar ea nu trăiește de la fani.

  Mă bucur că joacă amândouă indiferent de motivele revenirii dar pe viitor ar fi bine sa nu se joace cu fanii. Ei taxează asta dincolo de bucuria de a le vedea.

  Apreciază

 19. Ramona

  S ar putea să o aducă pentru că de fapt acolo îi găsise verighetă si un corp carbonizat. :))))

  Hulya si Efsun, aducea comedia în Drama aia

  Apreciază

 20. Ramona

  :)))))) DANIELA LUNGU, gogoși la propriu nu ai de făcut? Ce treaba are întoarcerea ei cu susținerea lui Ezgi.

  Fiecare își vede interesul. Nu mai aberaaaaaaaaa.

  Apreciază

 21. Luiza

  Ce legătură are ca Ahu s a întors în film cu ce scrii tu femeie????

  Termina cu ideile tale fixe!!!!

  Doamne fereste.

  Apreciază

 22. O duminica frumoasa si relaxata!!! 🙂 cu stiri foarte bune!!
  Totul este ok..acum la treaba!!!sa-i vedem pe platourile de filmare!!!felicitari regizorului!!

  Apreciază

 23. anonim

  Sa mai spuneti ca Ezgi nu a fost sustinuta si de alti colegi de platou. Bravo Ahu Sungur, bravo tuturor celor care direct sau indirect au sustinut demersul in revenirea la matca a serialului. Si revin, poate privim cu alti ochi si interpretam in alta cheie stergerea fotografiilor de catre Ezgi.

  Apreciază

 24. A.C. -(Anda.C)

  Ce bine! Ahu avea farmecul ei ! Daca ar ” invia-o „si pe Nuran (Yesim Ceren Bozoglu ) ar fi perfect.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.