Nu m-am obișnuit cu comentariile răutăcioase


 

Alina Boz, Hazal din serialul “Paramparça/Furtună pe Bosfor, a fost model pentru revista InStyle din Turcia. După ședința foto având ca temă trendul sezonului- folclorul, aceasta a stat de vorbă, în timp de își sorbea cafeaua, cu reprezentantul cotidianului Hürriyet.

a2

Alina Boz este mică, din punct de vedere al vârstei, dar are o inimă uriașă…După o zi lungă petrecută împreună, îți este clar că respectă acea disciplină a muncii pe care a învățat-o încă din copilărie, atunci când juca în spoturile publicitare.

a3.jpg

SINGURUL NUMITOR COMUN CU HAZAL ESTE ACELA CĂ SUNT REALISTĂ

Dragostea ei pentru teatru a început pe vremea când era în Rusia, din ziua când bunicul ei a dus-o să vizioneze o piesă de teatru. Au fost împreună și în culise pentru că o interesa cel mai mult ceea ce se întâmpla acolo. De doi ani este în distribuția serialului „Furtună pe Bosfor„, un serial foarte vizionat și discutat. Interpretează rolul Hazal, o fată cu mult diferită față de ceea ce este ea în realitate.

„Este foarte greu să mă întâlnesc cu Hazal într-un punct, chiar imposibil. Singurul numitor comun ar putea fi faptul că suntem persoane realiste.„ spune ea râzând.

Această prezentare necesită JavaScript.

NU M-AM PUTUT OBIȘNUI CU COMENTARIILE RĂUTĂCIOASE DE PE REȚELELE DE SOCIALIZARE

Când revista va fi distribuită, Alina va împlini 18 ani și evenimentul ar putea fi considerat un punct de cotitură în viața ei, dar, poate pentru că trăiește o viață semi matură, nu prea o emoționează: „Este suficient să fiu alături de oamenii pe care îi iubesc. Iubesc foarte mult marea. Putem sărbători la țărm de mare sau putem ieși cu iahtul în larg.„.

Pe Instagram are sute de mii de urmăritori și suntem curioși cum la face față. Noi abia ne dercurcăm cu un comentariu răutăcios, dar sub fotografiile ei, cu bune și rele, se declanșează iadul.

Are o scurtă ezitare și începe să povestească. „Încă nu m-am obișnuit în adevăratul sens al cuvântului. În trecut citeam fiecare comentariu, acum nu mai citesc, dar îmi plac fotografiile postate de fani, la fotografii mă uit. Sigur că uneori mă demoralizează, dar sunt deschisă criticilor, eu sunt obișnuită cu ele. Când am venit din Rusia în Turcia, nu știam turcă, mă înțelegeam greu cu colegii de școală, tocmai de aceea în viața mea erau mereu situații în care eram criticată. Doar comentariile cu privire la religie și rasă mă întristează uneori, în rest încerc să nu mă mai consum. „a spus Alina Boz. 

 

Sursă:  http://www.hurriyet.com.tr/galeri-40110279

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.