Doar 40 de minute la cumpărături!


În plin turneu  (adică tur al radiourilor!!! J))))) )de promovare a noului său videoclip „Biri mi var/ Există altcineva?„, astăzi, între orele 16:00- 17:00, Keremcem a fost invitatul lui Kadir Çetin la Number1Türk. S-a vorbit despre melodie, s-a răspuns unor mesaje transmise prin intermediul rețelelor de socializare, în general chestiuni cunoscute. S-a difuzat mai multă muzică decât s-a vorbit, melodii mai vechi ale lui Keremcem, cea nouă, dar și melodii interpretate de alții (vreo două  ).

Una din întrebările sosite  se referea la regretele pe care le are Keremcem. Acesta a răspuns că regretele le-a lăsat în urmă, că nu faci a doua oară ceea ce te-ar face să regreți, că „trăim, nu te poți spăla de două ori în aceeași apă, la următoarea apă ești mai atent„. K.Çetin a profitat de faptul că s-a referit la apă și l-a întrebat (râzând!) de câte ori pe săptămână face baie. Răspunsul lui Keremcem a fost „de două ori/zi„, faptul că, după ore întregi de filmare în frig, nu poate să doarmă fără o baie călduță.

Keremcem a mai spus că bea cafea de la vârsta de 9 ani și dacă, până în urmă cu un an, obișnuia să o bea cafea fără zahăr, dar într-o zi a gustat din cea cu un pic de zahăr și i-a plăcut foarte mult, motiv pentru care, de un an de zile, bea cafeaua cu puțin zahăr. (porivit de dulce sau mediu 🙂 )

La întrebarea cu privire la cumpărături, Keremcem a răspuns că face singur cumpărăturile. A mărturisit că are o limită a răbdării de 40 de minute. Dacă în acest răstimp cumpără ceva, bine, dacă nu, pleacă fără să cumpere nimic.

Referitor la serial a spus că va continua încă un sezon și probabil până când telespectatorii nu vor mai dori. A mai spus că și-ar dori și nu prea să joace într-un film deoarece are o vacanță scurtă la serial.

Au mai vorbit despre faptul că trecerea anilor nu l-ar fi schimbat fizic.

Emisiunea s-a încheiat cu un sfat dat (la solicitarea gazdei emisiunii) tinerilor (care-și doresc succes) din partea lui Keremcem. Acesta a spus că tinerii trebuie să aibă idealuri, dar susținute prin mmuncă și, în timp ce muncesc,să nu uite de idealurile lor, că ar trebui să existe o armonie și va fi totul bine pentru ei. Emisiunea a durat, vorba lor, cât a băut Keremcem cafeaua! J

DJ-ul a anunțat că această emisiune va putea fi vizionată sâmbătă, ora 18:00, la postul de televiziune http://www.numberone.com.tr/canli/tv/nr1-tv-canli-yayin/

 

Reclame

Categorii:Ezgi Asaroğlu, Keremcem

Etichetat ca:,

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.