Keremcem a fost ieri invitatul emisiunii  Füsun Tuncer’le Müzikvizyon (Viziune Muzicală cu Füsun Tuncer) de la postul Alem FM din Turcia.

S-a vorbit despre muzică, serial și carieră în general. Cel mai recent videoclip al lui Kerecem s-a lansat într-o perioadă grea pentru Turcia (confruntată cu atentate teroriste la Ankara și Istanbul), perioadă în care s-au anulat concerte și s-au amânat lansări de proiecte. Keremcem spus că respectă deciziile de amânare a proiectelor după astfel de eveniente, dar că „Muzica nu trebuie să tacă…Uitarea este omenească. Atâta timp cât nu poți uita relele, nu se poate trăi, viața nu poate continua. Muzica nu ajută neapărat uitarea acestor evenimente cât la a continua să trăiești.„

Întrebat dacă va lansa un album în curând, acesta a mărturisit că abia după ce va mai apărea un single poate va fi cazul apariției unui nou album deoarece, atunci când sunt prea multe, cântecele nu sunt consumate în întregime, ci ajung în rafturile uitării înainte de întâlnirea cu ascultătorii, tocmai de aceea mulți artiști preferă varianta lansării, la câteva luni, a unui singur videoclip.

S-a mai vorbit despre filmările îndelungate la serialul ajuns deja la episodul 88, dar că audiențele foarte bune le răsplătesc eforturile.

De asemenea, Keremcem a transmis salutul său colegilor care ascultă emisiunea radio. A mai spus că Ezgi a trimis fotografia radioului în semn că îl ascultă.

În timpul emisiunii artistul a vorbit prin telefon cu o fană și i s-au citit mesaje de pe Twitter.

S-a mai vorbit despre faptul că este foarte iubit, acesta declarând că în cei 11 ani de carieră,în tot ceea ce a făcut, bune, rele, greșeli, a avut mereu parte de iubirea oamenilor, că este de părere că „un om nu poate fi rău, ci doar înrăit de condițile în care trăiește„. A mai spus că le zâmbeșt oamenilor mereu pentru că „Orice om are zile rele, dar,mergând pe stradă, când cineva se apropie de tine, îți zâmbește, trebuie să-i zâmbești și atunci te simți mai bine. „

A mai vorbit despre biblioteca inaugurată la o școală din mediul rural cu ajutorul cărților donate prin campania inițiată de el (fiecare om care a primit un autograf de la el a donat o carte).

A mărturisit că în fiecare melodie compusă de el îl putem regăsi pentru că toate acestea vorbesc despre trăirile sale și nicidecum despre melodii inspirate din filme. De asemenea, a declarat că îi place să interpreteze și compozițiile altora (cum este și melodia celui mai recent videoclip).

ke2ke3ke4

Întrebat ce părere are despre concurența neloială, acesta a spus că există cântece bune și rele și că, indiferent de promovare sau nu,un cântec bun se aude de oriunde și că organizatorii, atunci când văd că melodia ta este plăcută, te cheamă la concerte.

A mai spus  că „un cântăreț din S.U.A., care este ascultat măcar cât sunt eu ascultat, vine la concerte cu avionul personal pentru că reglementația privind veniturile din drepturile din autor este aplicată de mult, ceea ce la noi se întâmplă mai târziu.„. Show-urile din spectacole depind tot de aceste venituri. Unul este show-ul lui Tarkan, altul este show-ul Madonnei.„ a mai spus Keremcem.

A mai declarat că este o fire emotivă. „Pe la începuturi credeam că nu am emoții. Când mi-am dat seama că am emoții, mi-am propus să mă împac cu aceste emoții. Acum sunt în stadiul de a fi împăcat cu ele.

Nu-i plac inregistrarile tv,ci doar cele live.

Keremcem este de părere că artistul nu trebuie să fie un model de urmat, că „are și el viața lui, greșelile lui.Ar fi o responsabilitate prea mare. Artistul este responsabil atât cât este fiecare om.„

Keremcem mai spune că își petrece timpul liber ascultând muzică și compunând. Cercul lui de prieteni este format din foști colegi de școală, facultate și îi iubește foarte mult.  Mai spune că noii prieteni îl îmbogățesc. Este activ pe Instagram pentru că este despre fotografie și are impresia că-l reprezintă mai bine deoarece îi place fotografia. Concerte nu vor fi prea curând cu excepția zilei de  8 aprilie când va participa la tradiționalul Carnaval al Portocalului din Adana, dar că, de aceasă dată, nu va mai avea fastul din trecut.

Keremcem a mulțumit pentru invitația de a fi prezent în emisiune iar interlocutorii au fost surprinși de cât de repede a trecut timpul ce a fost alocat emisiunii.

Publicitate