Prezentă la Festivalul de Film din Londra, Tuba Büyüküstün (protagonista serialului „Asi. Împotriva destinului„) a avut parte de o întâlnire inedită. Nadin Jallad, studentă (de origine palestiniană) la Facultatea de Medicină a Universității Southampton din Londra, a scris o carte (în limba engleză) despre viața actriței, proiectele în care a fost implicată și premiile obținute de aceasta. Cartea  ‘Just Being Tuba’  (Să fii doar Tuba) este vândută pe internet, la prețul de 11 dolari, cuprinde și desenele studentei în vârstă de 24 ani, iar încasările sunt donate organizației UNICEF. Tânăra scriitoare o definește drept „modestă, timidă, foarte bună actriță, mamă minunată, chip luminos, model de urmat. La vederea cărții, actrița a fost foarte impresionată și a mărturisit: „Merg să plâng„.

Nadin Jallad a mărturisit reporterilor că o admiră foarte mult pe Tuba Büyüküstün din serialele sale, că a reprezentat un model pentru ea și că i-a schimbat viața. Extrem de emoționată de întâlnirea cu iubita actriță, fana sa și-a exprimat regretul că nu i-a trecut prin minte să facă o fotografie împreună cu aceasta.

Tuba Büyüküstün este Ambasador al Bunăvoinței la UNICEF. tb

Cel mai recent proiecct în care este implicată Tuba Büyüküstün et1t2t3trste filmul „Rochia mulată„ în care joacă rolul unei creatoare de modă din Franța. Promo-ul a fost difuzat iar Lisa stârnește deja curiozitate, nerăbdare și comentarii picante.

http://www.haberahval.com/gundem/www-1957818-arap-hayrani-tuba-buyukustunun-kitabini-yazdi-29-february-2016-9/

http://www.hurriyet.com.tr/nadin-jallad-tuba-buyukustun-kitabi-yazdi-40061798

 

Reclame