Nurgül Yeşilçay (Gülseren din „Furtună pe Bosfor„/„Paramparça” şi Ezgi Asaroğlu (Bahar din Bahar. Viață furată„/„O hayat benim” au împărțit același bărbat! Nu, nu în viața reală! J

Cele două au jucat, în urmă cu doar doi ani, în filmul „”Aşk kırmızı” (Dragostea e roșie). Ezgi Asaroğlu a jucat rolul Zeynep, o soție înșelată iar Nurgül Yeşilçay a interpretat rolul Nazlıgül, fosta iubită a soțului.

Filmul vrea să răspundă la întrebarea: „Există dragoste în trei?„

Ferhat și Zeynep au o căsnicie fericită. Așa pare și din afară. Până când în viața lui Ferhat reapare Nazlıgül, prima lui dragoste. Zeynep, cea care nu suporta să stea departe de soțul ei nici măcar o noapte, nu se poate opune reaprinderii dragostei dintre Ferhat și fosta iubită. Ferhat și Nazlıgül nu pot rezista tentației și Zeynep află, a doua zi, că a fost înșelată. Nazlıgül, cea care a fost cândva prima lui dragoste, acum a devenit „cealaltă„ și asta o doare. Zeynep își iubește foarte mult soțul și îi este imposibil să-l împartă cu o alta. Ferhat ( Tayanç Ayaydın)  rămâne între cele două. Un trio amoros în care par nevinovați cu toții și o sumedenie de întrebări la care,în general, se cam știu răspunsurile, dar oferă, iar și iar, prilej de meditație. Este posibil să trăiești o dragoste în trei? Unde se situează fidelitatea în acest triunghi amoros? Dacă iubești pe cineva, iubești și pe cine iubește acel cineva? O poți considera vinovată că iubește același bărbat pe care îl iubești tu?

http://www.beyazperde.com/filmler/film-216499/fotolar/detay/?cmediafile=20425002

http://www.sinematurk.comr1r3r4

r2