Meryem Uzerli a reușit să fie azi ținta reproșurilor fanilor. De ce? Pentru că a postat pe Instagram o fotografie în care apare împreună cu fiica sa și ambele sunt cu spatele. „Adevărată dragoste, adevărată artă, mare dragoste, mare artă„ este comentariul care a însoțit fotografia, dar fanii n-au fost impresionați de acesta și i-au reproșat actriței că nu arată fața micuței Lara. „Nu ne arată fața fiicei…de parcă doar ea are copil!„ a fost reacția cuiva.

Cum, de multe ori, publicitatea negativă are un impact mai mare decât cea pozitivă, comentariile acestea răutăcioase sunt menite să amintească publicului că în această seară va fi difuzat al doilea episod al serialului „Regina Nopții„ (Gecenin Kraliçesi) în care actrița joacă rolul pricipal. Chiar dacă reîntoarcerea fostei Hürrem, după trei ani, pe platourile de filmare, a fost foarte așteptată, audiențele nu au confirmat. Poate vor confirma în această seară!

Zilele trecute apăruse un zvon în sensul că Murat Yıldırım ar fi invidios că promovarea serialului se face doar în jurul numelui Meryem Uzerli și s-ar fi iscat o criză. Ca replică, pe rețeaua de socializare s-a postat, în scurt timp, un selfie de la filmare cu întreaga echipă. Ieri, poate pentru a fi mai convingători, s-a postat un selfie cu cei doi parteneri din serial.

Există comentarii prin care se susține incompatibilitatea dintre Murat Yıldırım şi Meryem Uzerli. Cineva a mers mai departe şi a susținut că partenera ideală ar fi fost Tuba Büyüküstün (fosta sa parteneră din ASI. Împotriva destinului.)

http://www.haberler.com/meryem-uzerli-nin-kiziyla-paylastigi-fotograf-8079129-haberi/

https://www.facebook.com/SerefMeselesiSayfasi/

meryemmeryem2meryem3murat1murat2murattuba