„Detaliul care atrage atenția în serialul cu vampiri„ este titlul articolului semnat Onur Baştürk și publicat în Hürriyet.

Se referă la primul serial turcesc cu vampiri.

„ Serialul turcesc cu vampiri Yaşamayanlar atrage atenția, cum e și firesc, prin actorii din distribuție:  Kerem Bürsin, Elçin Sangu, Birkan Sokullu și Selma Ergeç.

Atracția principală în serial o reprezintă numele personajelor.

Redau comunicatul de presă așa cum a fost transmis:
„Mia (Elcin Sangu), o tânără vampir de 164 de ani, vine la Istanbul pentru a pune în aplicare un plan sub îndrumarea mentorului Karmen (Selma Ergeç). Intenția este de a-l ucide pe Dmitry (Kerem Bursin) care a transformat- în vampir și să redevină om ,dar uciderea unuia dintre cei mai puternici vampiri ai istoriei, Dmitry, nu va fi atât de ușor cum crede ea. Bătrânul vampir Numel (Birkan Sokullu), care a întors spatele trecutului său întunecat, se va alia cu Mia și Karmen în acest scop. „

Privind numele, se înțelege că cei din serial nu sunt vampiri turci.
Sunt oaspeți, vampiri veniți din străinătate!
Așa s-a vrut din punct de vedere al scenariului sau s-a spus că nu se poate ca vampirii să se numească Ahmet, Ayşe, Ali? Este un mister. Dar, în acest fel, Yaşamayanlar pare un serial străin cu vampiri care folosește Istanbulul ca fundal.
Nu ar fi fost mai interesant dacă vedeam transformarea în vampir a unui tânăr care ducea o viață obișnuită de cartier?
În acest punct, cel mai original exemplu care îmi vine în minte este o producție iraniană “A Girl Walks Home Alone at Night”. Acolo se vorbea despre povestea unei fete -vampir din Iran.

bandicam 2018-07-21 11-08-25-792.jpg

PS. Consider că este un alt mod de a promova serialul. Hürriyet şi BluTV fac parte din acelaşi trust media. Controversele atrag mai mult interes decât lauda până la cer și înapoi. 🙂