Singurătatea ca independență


Actrița de succes Cansu Dere, protagonista serialului „Infidelul„ a acordat un interviu publicației VOGUE.

„Singurătatea este minunată atunci când este opțiunea ta, Ar trebui ca toată lumea să poată rămâne singură. Dacă oamenii ar putea rămâne singuri, ar scăpa de constrângeri. Nu ar fi relații forțate în viața lor, ci relații curate. Nu mă refer doar la relațiile dintre femei și bărbați. Este valabil și pentru relațiile de prietenie, pentru toate tipurile de relații„ a declarat actrița.

Reclame
Reclame

Reclame

4 gânduri despre “Singurătatea ca independență

 1. maria

  Самотата е личен избор,артистите имат много разводи и нещастни деца,съгласна съм с Джансу Дере!!!

  Apreciază

 2. georgiana1972

  Stimată Chintia, vă contrazic. Vă dau exemplu câteva actrițe fantastice care au reușit să aibă o viață de familie frumoasă și să interpreteze roluri de excepție, premiate cu Oscar: Meryl Streep, Cate Blanchett, Jessica Chastain (am enumerat câteva doar).
  Singurătatea este o opțiune personală, intimă, și nu o condiție sine qua non pentru reușita profesională, în orice domeniu.
  Aceasta este opinia mea…

  Apreciat de 1 persoană

 3. chintia

  Are dreptate, este necesara singuratatea, mai ales atunci cand vrei sa realizezi ceva in viata ta. Unii se sperie de singuratate alearga, se chinuie sa-si faca o relatie, dar uita esentialul, ca trebuie sa lase ceva in urma lor, mai ales daca sunt actori, relatiile, nuntiile, nasterile ma lasa rece, pe mine munca lor, creatia lor, personajul pe care-l creaza ma incanta. In reste este partea privata a lor, in care chiar nu vreau sa arunc privirea. Insa singuratatea ca actor este si un fel de meditatie, nu doar asupra rolului pe care vor sa-l realizeze ci si a propriei vieti, vrei sa fii un actor pe care oameni sa-l uite cu trecerea timpului sau vrei sa faci ceva.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.