Pınar Deniz: „Sigur că îl iubesc, e partenerul, prietenul, sprijinul meu.


Pınar Deniz a strălucit pe covorul roșu al celei de-a 75-a ediții a festivalului de film de la Cannes unde a participat la premiera filmului „Decision To Leave (Heojil Kyolshim)”.

Prezentă la Palais des Festivals, talentata actriță a atras atenția presei prin frumusețea și atitudinea cu care a reprezentat brandul pentru care este imagine.

La întoarcerea în țară, Pınar Deniz a declarat presei turce că a fost o primă experiență extraordinară, aceea de a fi în același mediu cu actori și regizori pe care îi prețuiește și speră să ajungă cândva acolo la premiera propriului film.

Întrebată despre faptul că la postarea de la Cannes, Kaan Urgancıoğlu, partenerul ei de serial, i-a transmis un emoticon inimioară, aceasta a spus că este normal , dacă și el ar fi fost la Cannes, i-ar fi trimis emoticon cu inimioară, chiar i-ar fi comentat că îl iubește. Întrebată de presă dacă îl iubește, aceasta a spus:

„Este normal. E partenerul, prietenul, sprijinul meu. Dacă va merge și el, voi pune și eu emoticon cu inimioară. Chiar i-aș scrie TE IUBESC. Sigur că îl iubesc. Lucrăm de trei ani împreună. Îi iubesc omenia, îl iubesc ca actor, de aceea, Kaan este foarte valoros pentru mine.

Reclame
Reclame
Reclame

2 gânduri despre “Pınar Deniz: „Sigur că îl iubesc, e partenerul, prietenul, sprijinul meu.

  1. Doina

    Felicitari frumoasei actrite Pinar Deniz pentru prezenta ei la Cannes! Felicitari si pentru cuvintele deosebit de frumoase pentru colegul și partenerul ei Kaan! E un om și un actor exceptional! Asta înseamnă respect unul fata de celalalt! Mult succes în proiectele lor!❤

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.