Mehmet Bozdağ, producătorul serialului KURULUȘ OSMAN, a luat atitudine după ce în mai multe publicații turcești a apărut știrea conform căreia actorul Burak Özçivit a ajuns în instanță ca urmare a unei plângeri venite din partea unor angajați de la platourile serialului.

Persoanele care au făcut plângerea ar fi susținut că actorul le-a insultat și le-a adresat injurii, iar Burak Özçivit a precizat: „Este adevărat că la platourile de filmare este o atmosferă stresantă, dar nu am insultat și nu am rostit injurii. Cei care mă cunosc îndeaproape, știu că nu sunt omul care să adreseze astfel de injurii.„

Plângerea a fost depusă de patru persoane pentru cele întâmplate în ziua de 8 decembrie 2020.

Procurorul de caz a trimis dosarul la Biroul de mediere, dar părțile s-au opus soluționării litigiului prin mediere și dosarul a ajuns în instanță.

Reclamanții cer o pedeapsă de până la patru ani și o lună de închisoare, aceasta fiind pedeapsa prevăzută de legile în vigoare.

Rămâne de văzut care va fi decizia instanței.

Mehmet Bozdağ, producătorul serialului KURULUȘ OSMAN, a transmis azi un mesaj de susținere:

„În unele publicații au apărut știri conform cărora domnul Burak Özçivit, interpretul rolului principal din serialul nostru KURULUȘ OSMAN, a fost acționat în instanță pe motiv că ar fi înjurat angajați de la platourile de filmare.

Susținerile făcute, în urmă cu un an, despre actorul Burak Özçivit, sunt absolut nefondate, acesta a câștigat, prin munca sa asiduă, indiferent dacă e zi sau  noapte, admirația întregii echipe de la platouri,

Suntem convinși de moralitatea, devotamentul în muncă și personalitatea model a actorului nostru, din rolul principal, Burak Özçivit și îi suntem alături.

Subiectul a ajuns în atenția autorităților judiciare.

Avem toată convingerea că susținerile nefondate vor fi respinse de justiția turcă independentă.„

Îmi permit să adaug că Burak Özçivit nu ar fi pledat pentru eleganța în comportament și nu l-ar fi format pe fiul său în acest sens dacă nu credea într-o astfel de eleganță.

„Karan, dragul mei fiu, să fii mereu elegant. Nu doar cu ce îmbraci, ci și prin comportament. Acesta e sfatul meu de tată pentru tine.„ spunea acesta.

Dată: 17/06/2021Autor: viatacuaromadecafea2 Comentarii— Editare181 Voturi

BURAK ÖZÇİVİT pentru KARAN.

Reclame
Reclame
Reclame