În această seară va debuta la Kanal D(Turcia) serialul Aşkın Tarifi/ Rețeta Dragostei’, o producție NTC Medya- Mehmet Yiğit Alp cu Kadir Doğulu și Serra Arıtürk în rolurile principale.

Fotoliul de regizor este ocupat de Deniz Koloş, Producătorul creative este Birsel Çıkıncı, iar scenariul este semnat de Leyla Oter și Doruk Erengül.

Din distribuție mai fac parte: Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştan, Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Atakan Yılmaz, Elif Melda Yılmaz, Mehmet Şeker, Deniz Gürkan, Gökhan Niğdeli, Selim Akgül, Onur Yakıcı și Batuhan Bayır.

KADİR DOĞULU a spus că pe telespectatori îi așteaptă o poveste foarte distractivă, foarte plăcută și atât de sinceră încât îi va detașa de toate grijile cotidiene.

Cel mai mare factor în alegerea proiectului a fost regizorul Deniz Koloş, dar și FIRAT i-a plăcut mult și a simțit profund că are de oferit noutăți.  

Fırat a crescut în Antep, într-o cultură reală și o familie prietenoasă, hrănindu-se cu mâncare bună. Pentru că afacerea de familie este restaurantul, a făcut din aceasta o profesie și a venit la Istanbul pentru a se dezvolta în domeniul gastronomiei, alături de chefi de renume. Este specialializat în bucătăria franceză.

Despre partenera sa SERRA ARITÜRK, acesta a spus:

„Deși este prima ei experiență, este o persoană, talentată, dornică și deschisă,  care  care își îndeplinește datoria într-un proiect atât de serios. Ne înțelegem bine și vrem ca aceasta să se reflecte și pe ecran. A fi partener necesită un comportament în armonie în toate sensurile. Suntem bucuroși că avem această armonie și se reflectă și în proiect.

SERRA ARITÜRK a spus despre KADİR DOĞULU:

Din primul moment în care l-am întâlnit pe Kadir, am avut o conversație foarte frumoasă. El mă susține extrem de mult atât pe platou cât și în spatele camerei. Nu evită să-și împărtășească experiențele. Pentru aceasta, dedică timp și muncă în plus. Desigur, încerc să beneficiez cât mai mult de acest sprijin și ajutor. În plus, este foarte distractiv, așa că ne distrăm mult pe platou și în timp ce așteptăm. Ne distragem amândoi atenția și ne concentrăm împreună și cred că asta înseamnă că avem o armonie foarte bună.

Armonia este deja o necesitate în astfel de proiecte și este categoric foarte importantă, este un element care se observă imediat când lipsește și care este imediat vizibil atunci când există armonie și atrage oamenii. Este o energie vizibilă la platourile de filmare.  iese în platou. De aceea cred că suntem foarte norocoși că ne-am întâlnit în acest proiect.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate