Primul fragment al celui de al doilea sezon S.Ç.K.


Al doilea sezon al serialului „Sen çal kapımı/Bate la uşa mea” va începe în seara de miercuri, 9 iunie, la FOX.

Avem primul fragment!

Reclame
Reclame
Reclame

3 gânduri despre „Primul fragment al celui de al doilea sezon S.Ç.K.”

 1. Sa fim totusi fair play. Seria a început foarte bine. Actorii au fost aleși foarte bine povestea era frumoasă și era compatibilitate. Au fost destule scene care ne-au distrat. Seria ieșea din tipare prin faptul că Serkan si Eda erau cu un pas înaintea celor care le doreau raul si le dejucau planurile ,inainte ca acestia sa le puna in practică. Nu ere nimic lalait.
  Este adevarar asta fost pana la episodul 29. Apoi totul a luat-o pe aratura, a devenit o aiureală. Probabil din cauza ca s-au schimbat scenariștii. Din acea clipa nici eu nu m-am mai uitat
  Poate era mai bine daca episodul 28 ar fi fost finalul.
  Totusi hai sa le mai dam o sansa. Poate acum va fi altceva.

  Apreciază

 2. Am renunțat demult să mai urmăresc SCK, nu a meritat nici timpul pierdut cu vizionarea primelor 4 episoade. Este un serial așa zis estival – implicit romcom – dar în 4 episoade eu nu am văzut nimic comic iar cât privește romantismul acesta este neconvingător. Cred că a devenit evident că un scenariu dezastruos nu poate fi salvat de către protagoniști, oricât de populari ar fi aceștia.
  Notă: Structura de PR a Casei de producție trebuie remarcată pentru modul în care și-a făcut treaba, nu 100% ci probabil 1000% , la fel și câteva zeci de influenceri care l-au propulsat în trend pe Twitter.
  Păcat că nu au consumat această energie pentru un scop care ar fi meritat…

  Apreciat de 1 persoană

 3. Pe mine m-au pierdut de mult de mușteriu… Prea multe năbădăi, prea multe personaje introduse artificial (cu scopul de a mai stoarce câteva episoade), prelungit ad infinitum. Am considerat că nu merită să mai pierd vremea. Mult, mult supraevaluat acest serial, interpretarea personajelor principale nu m-a convins să-l urmăresc în continuare, iar chimia dintre ei… am văzut alte cupluri mult mai bune. În fine, nu luați acest comentariu la modul personal, vă rog! Este doar opinia mea…

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.