După ce a fost diagnosticată cu sindrom de intestin permeabil și medicul i-a cerut să facă o pauză de zece zile, Neslihan Atagül Doğulu părăsește serialul „Fiica Ambasadorului„.

Anunțul a fost făcut atât de actriță, cât și de compania producătoare.

„Salutări tuturor. Îmi iau adio de la Nare, cea pe care, când am jucat-o, am simțit-o până în celulele mele. Chiar dacă eu am arătat toleranță, corpul meu nu mi-a arătat toleranță. Am nevoie de puțină odihnă. Salutări echipei Sefinin Kızı! Vă mulțumesc, prieteni! Mulțumesc și telespectatorilor noștri care ne-au susținut tot timpul. Ce bine că sunteți! Să ne vedem cu bine, în cel mai scurt timp, în alte povești!„ a scris actrița pe Instagram.

Neslihan Atagül Doğulu a jucat 35 de episoade în serialul „Fiica Ambasadorului„.

„Din pricina problemelor de sănătate ale actriței Neslihan Atagül Doğulu, am fost nevoiți să recurgem la schimbarea scenariului și a poveștii. Din acest motiv, vă comunicăm cu tristețe, stimații noștri telespectatori, că în noile episoade doamna Neslihan nu va fi între noi.

Mulțimim din suflet iubitei noastre Neslihan Atagül Doğulu, una dintre cele mai prețioase persoane în aventura serialului nostru, pentru devotamentul cu care a muncit până acum și pentru contribuția adusă dând viață personajului Nare. Îi dorim însănătoșire grabnică.„

Neslihan Atagül Doğulu a fost nevoită să ia o astfel de decizie din cauza faptului că pauza ar fi trebuit prelungită cu încă 26 de zile. (conform jurnalistei Birsen Altuntaș)