Filmul va fi pe platformă digitală


Aveți a doua parte a materialului cu răspunsurile pe care le-a dat Elçin Sangu cititorilor/urmăritorilor Onedio.

 1. Ce aport a avut în creșterea sa faptul că e de origine cercheză?

A răspuns că a fost un aport de multe lucruri frumoase, dar și ceva foarte rău în sensul că e prea atentă la modul cum se așează și cum se ridică lumea, la modul cum mănâncă și bea, cum vorbește lumea și toate acestea independent de voința ei pentru că la cerchezi nu se stă picior peste picior, când servești omul cu cafea faci pașii înapoi cu fața spre acea persoană, nu-i întorci spatele, nu te așezi lângă cei mai în vârstă și ea astfel a fost crescută, dar ferice de generația mai tânără că a depășit aceste obiceiuri.

 • Înjuri când te enervezi?

Noi, fetele cercheze, nu înjurăm deloc!„ (glumind)

 • Ai trăit vreodată dezavantajul de a fi frumoasă?

A răspuns: „Dezavantajul de a fi frumoasă? Există așa ceva? Nu. Am trăit mereu avantajul de a fi frumoasă.

 • În cariera de actriță ai dori să joci și în filme care nu au ca obiectiv vânzărilele de bilete, în filmele cinematografelor independente?

A răspuns că și-ar dor, dar și acolo sunt prejudecăți. Probabil se crede că nu ar accepta, dar este disponibilă pentru noua generație.

 • Ce-i place la personajul Leyla?

Faptul că nu este încorsetată în imaginea de femeie frumoasă. Se comportă cum vrea. Spune și „bă!„. Își trăiește și iubirea. Arată și respect atunci când trebuie. Este cu atitudine. O iubesc pe Leyla.

 • În ce fel o afectează eșecul unui proiect, faptul de a nu prinde la public?

A răspuns: „Mă întristez. Muncesc, nu este vizionat și nu se poate face nimic. Se întâmplă ceva, nu prinde, munca e în van. Mă întristez, apoi îmi văd de viață de unde am rămas.

 • Cum v-ați ocupat timpul cât ați stat în casă? Ați adăugat apă la puținul șampon rămas pentru a-l folosi? V-ați întors fața către popor?

A răspuns:

Normal că adaug apă la puținul șampon rămas și îl folosesc. Și nu fac asta doar la șampon. Cine sunt eu să întorc fața către popor?!

 • Aveți un grup pe WhatsApp unde bârfiți cu cei mai apropiați?

„Aș putea bârfi pe WhatsApp? Ar putea ieși la iveală, s-ar putea fura, nu e cazul. Noi bârfim față în față!

 • De ce operă? Sunteți mulțumită de decizie? Când vă vedeți cu Gupse Özay sau altă actriță cercheză, începeți să vorbiți despre cerchezi în ideea că s-ar putea să fiți rude?

„De ce operă? La baza muzicii cercheze e mai mult muzica clasică. Nu mi-a fost greu. Am avut muzica aceasta înlăuntrul meu încă din copilărie.

Când mă văd cu prietene (spunând „arkadaș„, totuși e posibil să fi făcut referire la „colegă de breaslă„) precum Gupse Özay sau altele, în mod firesc vorbim despre cerchezi. Suntem ca și un trib. Suntem precum amerindienii, pe mai multe ramuri și neapărat cineva îți este rudă. Așa și cu Gupse. Familia mea cunoaște pe nu știu cine care îi cunoaște familia. Nu suntem rude, dar neapărat cunoștințe. De aceea, conversația despre cerchezi nu lipsește. „

 1. Care este cel mai ciudat compliment pe care l-ai primit?

Femeie precum brânza telemea.Sper că e ceva bun. Nu am mâncat niciodată, dar sper ca, auzind aceasta, să nu-mi trimiteți colete cu telemea. Mulțumesc.„

 1. Cum e să lucrezi cu Haluk Bilginer?

Este persoana cu care mi-am dorit cel mai mult să colaborez. A fost o întâmplare, șansa mea, deoarece s-a alăturat distribuției după mine, îl iubesc foarte mult și ne înțelegem foarte bine. A fost o experiență foarte frumoasă pentru mine,

Filmul nu a ajuns la cinema și nu va ajunge, dar am primit vestea că se va difuza pe o platformă digitală.

 1. Care a fost primul lucru cumpărat din banii dumneavoastră?

Cumpărături pentru bucătărie. Era o mândrie pentru mine să merg cu sacoșele pline de cumpărături. Toată lumea zice că ia mașini și case, dar cred că primele cumpărături sutn cele pentru bucătărie.

 1. Când v-ați spus prima oară că ați devenit vedetă?

„Într-o zi am citit niște știri absurde despre mine și mi-am spus că am devenit vedetă.„

 1. Ce părere aveți despre Jürgen Klopp (antrenor). Va face transferuri la Galatasaray? Știu că aveți mai multă viziune decât conducătorii de la Galatasaray…

„Nu-l cunosc. Pare un om de treabă. Mai bine îl cunoșteam. Eu susțin Beșiktaș. Nu mi-o luați în nume de rău.„

La final a mulțumit, a mărturisit că a fost foarte distractiv să răspundă întrebărilor și speră să se distreze și cei care vizionează materialul.

PS. Pentru cei care nu au citit prima parte.

https://viatacuaromadecafea.com/2020/10/09/elcin-sangu-raspunde-intrebarilor-din-social-media-i/

3 gânduri despre „Filmul va fi pe platformă digitală

Adăugă-le pe ale tale

 1. O plăcere să o auzi povestind despre diverse lucruri: origini, obiceiuri, hobby-uri etc. O fire veselă, pozitivă într-o fată frumoasă și educată. Mulțumim frumos pentru interviu!🙏🇹🇷

  Apreciat de 1 persoană

 2. Mă bucur ca e optimista si-si vede de viața ei! E trist ca nu a prins serialul,….. „una calda, una rece”…..dar bine ca… vine filmul! Poate pe Netflix sa-l putem viziona si noi.🙋‍♀️

  Mulțumim pentru articol.☕

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: