Keremcem a fost surprins de camerele de luat vederi ale TV100 după ce a participat, împreună cu Gazal, iubita lui de origine iraniană, la aniversarea bunului său prieten, artistul fotograf Mehmet Turgut.

Acesta a fost întrebat despre perioada de pandemie și a răspuns că, precum toată lumea, a stat acasă, a fost o întoarcere spre sine, a făcut muzică și a avut pregătiri pentru că lumea începe să revină la normal.

Întrebat dacă a gătit în vremea pandemiei, așa cum au făcut mai multe vedete, a răspuns afirmativ și a recunoscut că este nevoit să-și ascundă abdomenul. Gazal a fost întrebată dacă a gătit și a spus că a gătit mâncăruri iraniene. Keremcem a mărturisit că trebuie să scape de câteva kilograme pentru noul sezon.

În noul sezon, prioritară va fi muzica pe care o va lansa pe canalul lui de Youtube, Va reveni cu surprize frumoase. Îi stă în obicei să se facă uitat când și când, apoi să revină cu o surpriză.

Nu a putut spune nimic despre un viitor serial, dar a spus că la toamnă va fi în cinematografe filmul „Dragostea vine dacă o chemi„, a urmărit filmul, e frumos și s-ar putea să compună o melodie pentru acest film.

Vor să meargă la Bodrum, la familia lui Keremcem deoarece le este dor, dar nu se știe când vor reuși.

Keremcem a fost invitat să se exprime cu privire la subiectul de actualitate, violența împotriva femeii.

Actorul a spus că nu poate face o referire individuală la cineva, dar consideră că această problemă este o rană sângerândă în țara sa.

„Li se pare o bărbăție să arate că sunt foarte protectori cu mama lor, dar sfârșesc prin a se comporta ca niște stăpâni cu femeia. Nu este deloc o bărbăție. Ei nu sunt mai bărbați, astfel, ci mai puțin bărbați. Îmi știți atitudinea cu privire la acest subiect. Nu se pune problema de a fi împotrivă, ci nici nu ar trebui să existe așa ceva. Am urmărit și urmărim cu tristețe faptele relatate și ne exprimăm speranța să nu se mai întâmple niciodată.„ a spus KEREMCEM.

bandicam 2020-07-26 21-12-56-584

https://www.tv100.com/keremcemden-carpici-aciklama-onlar-cok-degil-az-erkek-video-506746