Jurnalistul Mehmet Üstündağ de la Hürriyet, titrează: Gupse are ultimul cuvânt.

Îmi amintesc brusc de un reproș și un îndemn al cuiva care citește blogul zilnic: nu doar pe cei cu mușchi ar trebui să-i promovez, ci, noi, femeile, ar trebui să promovăm mai des FEMEIA.

Iată ocazia! Femeia are ultimul cuvânt.

Dar cum articolul e scris de specialistul în bunuri mobile și imobile de la Hürriyet, jurnalistul Mehmet Üstündağ (care ieri ne informa că îndrăgitul actor Kıvanç Tatlıtuğ a pus la dispoziția familiei cele două proprietăți de la Bodrum și își petrece vacanța cu chirie într-o superbă casă de piatră), nu trebuie să merg cu gândul prea departe sau prea în profunzime.

Femeia puternică din propriile filme, nu s-ar dezminți nici în viața privată.

A reușit să-l convingă pe Barış Arduç să vândă mașina sport Audi RS 6 și să-și cumpere o mașină de familie Range Rover Vogue!

Îmi amintesc că l-a mai convins o dată, găsesc articolul pe blog și văd că data trecută a cumpărat Mercedes.

Se întâmpla tot cu prilejul unui drum la Izmir.

Aaaaa, clar, ori de câte ori pleacă la Izmir, Barış Arduç schimbă mașina! Să nu-l suspecteze domnul avocat Senih Özay de prea mulți cai putere!

Pentru că jurnalistul subliniază teama de viteză pe care o are Gupse.

Cum se împacă imaginea creionată de Onur Baştürk ( „A ieșit din aerul de pensiune romantică, stabilă, cu jaluzele albastre, din sud, dat de părul drept, transformându-se într-un hotel boutique rebel, în stil boem etnic: libertin, aventuros, foarte încrezător în sine.„) cu restricția de viteză, nu știu!

Ar fi culmea să mai fie și guest star la „Sună-mi impresarul„, producția AY YAPIM pentru STAR TV, adaptare a serialului de succes  CallMyAgent.

Nu cred pentru că, deși e cu AY YAPIM, e la post TV concurent, deci acolo ar putea fi ori cineva liber de contract, ori care are proiect tot la STAR. Vom vedea!

Jurnalistul spune că noua mașină l-ar fi costat 2.000.000 TL.

Aaaaa, fix cât a luat pentru reclama GoDaddy!

Dacă nu i-au ajuns, sigur i-a dat și Gupse din banii de la reclama pentru semințe.

Nu au ajuns nici aceia, pentru că au cam cheltuit după pandemie, atunci i-a dat din avansul pentru scenariul noului film.

Dacă nici ăștia nu au ajuns, le-a trimis Arık Böke Erdenet din ÇUKUR!

arduc2

Gata. m-am oprit!

Simt așa, o restricție de viteză…

PS. Tocmai am primit ceva ce trebuie să însoțească acest articol!

Sămânță cu sămânță, scapi de stres!

Și pentru cei care spun „Gata, astea sunt ultimele!„ și nu pot renunța niciodată!