Barış Arduç a ajuns la șase milioane de urmăritori pe Instagram.

Chiar cu vreo patru mii peste.

https://www.instagram.com/arducbrs/

Arduc01

televizyongazetesi.com a publicat un articol pe această temă precizând că, deși postează rar pe Instagram, numărul de urmăritori este în creștere.

Mai scrie că actorul are foarte mulți fani în afara Turciei, fani pe care i-a cucerit în special cu rolul  Ömer din Kiralık Aşk.

Autorul articolului subliniază că, deși a avut o bună performanță în KUZGUN, serialul a avut un parcurs de 21 episoade fiind înfrânt de audiență.

Barış Arduç a revenit pe micul ecran, cu rolul Arık Böke Erdenet, în serialul de mare succes ÇUKUR.

Pandemia de Coronavirus a oprit filmările, dar se vor relua pentru sezonul patru care se va difuza din toamnă.

Arduc

 

Într-un interviu acordat revistei HELLO, Barış Arduç povestea despre începuturile lui în  actorie și cum un rol foarte important l-a avut AYLA ALGAN.

H: Cum a fost începutul în actorie?

baris3

B.A.: S-a întâmplat ceva interesant. Eram într-o grupă de 15 și în prima zi a venit la curs Ayla Algan. Ne-a spus: „Vă voi pune să mergeți și apoi vă voi opri și vă voi spune să redați un sentiment. Să nu cumva să începeți să mergeți din nou înainte de a exprima acel sentiment.„ Mi-am spus: „Vai de mine,sigur mă ridică primul.„și m-a ridicat. M-a întrebat dacă am înțeles ce am de făcut și am început să merg. Mi-a spus întâi vreo două vorbe pentru a mă liniști și apoi mi-a zis: „Mergi la ziua când te-ai simțit fără nicio soluție și cel mai supărat.„ În acea clipă, m-am dus într-un moment al copilăriei despre care credeam că l-am șters din memorie. Era atât de real, încât vocile parcă erau în urechile mele. Am plâns cât am plâns. A venit lângă mine, m-a pupat pe obraji și mi-a spus: „Tu vei fi un bun actor. Să nu cumva să renunți.„

barisarduc

H: Ce ai simțit?

BarisArducbaris2

B.A. : Am fost uimit. M-am așezat. După foarte multe ghinioane, m-am simțit în locul potrivit, în siguranță și ca având succes. Viața e ciudată. Cele mai adânci traume pot ajunge să se transforme în avantaje care să dea formă vieții voastre. Este greu să conștientizezi în acea clipă, dar cred că, în cazul celor din breasla mea, o profesie în care emoțiile sunt intense, suișurile și coborâșurile au un mare aport în aluatul din care suntem plămădiți.

barisbaris

Chiar, cât mai durează silenzio stampa?

Sau trebuie să păstreze bine secretul lui Arık Böke Erdenet?