RAMO, serialul BKM difuzat de Show TV, este apreciat pentru importanța pe care o acordă femeii și poziționarea acesteia ȋn povestea sa.

Cu RAMO s- a depășit percepția avută față de serialele anilor trecuți ȋn care femeia nu avea un cuvânt de spus și era mai mereu ȋn plan secund.

Detalii cum ar fi luarea în considerare a ideilor femeilor din consiliul familiei, oferirea unui spațiu de acțiune pentru femeie a atras atenția publicului.

Personajul Fidan, o femeie puternică și influentă, interpretat de İdil Fırat, personajul Sibel, interpretat de Esra Bilgiç și personajul Fatoş, interpretat de Cemre Baysel, primesc mereu comentarii pozitive din partea publicului.

Conform rezultatelor cercetărilor din social media, această situație este aprecită de public drept un exemplu ȋn problema violenței împotriva femeilor, o rană profundă.

Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner și Macit Koper, ȋn această seară, la Show TV!

Sursa- showtv.com.tr

R1R2R3R4R5R6R7R8R9