„Prin moarte, devine legendă, prin viață, minciună.„

Fiul unui sărman muncitor la livezile de măslini ale primăriei, Sancar se ȋndrăgostește de Nare, fiica unui ambasador care a venit ȋn vacanță la Bodrum.

Cei doi copii total diferiți, se ȋndrăgesc foarte mult unul pe altul și luptă ani de zile pentru iubirea lor.

Până la urmă, fata fuge la băiat ȋnsă tocmai ȋn seara când s-au ȋntâlnit, Nare a dispare brusc. După aceea, nu a mai fost văzută.

Unii spuneau că s-a ȋnecat ȋn mare, alții că fiica ambasadorului a fugit ȋn Europa. Iar un ȋndrăgostit, le-a compus cântec și a spus că fiica ambasadorului a devenit pasăre și a zburat. Astfel, povestea tristă dintre Nare și Sancar, se transformă ȋn legendă.

Dispărută ȋn seara a unei nunți, fiica ambasadorului apare, după nouă ani, ȋn seara altei nunți, iar această nuntă este nunta lui Sancar căreia i-a adus fiica.

Neslihan  Atagül Doğulu / NARE ÇELEBİ:

Este fiica unui ambasador. S-a născut ȋn Islanda, a crescut ȋn Norvegia, Japonia, India. Este un cetățean al lumii care vorbește opt limbi.

Ȋndrăgostită de Sancar, a purtat mereu durerea de a fi fost gonită de el, a ținut ȋn inimă mereu fata delicată de zână de care bărbatul iubit nu a avut grijă.

După Sancar, a trăit pentru puiul ei. Și-a ȋngropat durerea ȋn suflet și a făcut din acea fată delicată de zână, o amazoană.

Nare este o luptătoare, foarte hotărâtă, foarte deșteaptă, care reușește mereu ce ȋși propune, o femeie verticală.

Engin Akyürek /SANCAR EFEOĞLU:

Este fiul unui sărman muncitor la livezile de măslini ale primăriei. Este un copil de țară care nu a mai văzut un alt loc ȋn afară de Muğla.

Mereu ȋndrăgostit de Nare, a purtat cu el durerea celui trădat de Nare. A ținut ȋn inimă copilul de țară căruia i s-a ȋnfipt un cuțit pe la spate.

După Nare, s-a ambiționat și a devenit bogat. A cumpărat și livezile de măslini unde muncea tatăl lui, acum locuiește cu familia la conac. Chiar s-a și căsătorit.

Supărarea lui Sancar arde, compasiunea lui vindecă, furia, iubirea, veselia, durerea lui sunt trăite la aceeași intensitate. Este un bărbat rupt din ȋmbrățișarea poporului.

sSK04

Producția NGMedia și O3 Medya are scenariul este scris de scenaristele serialului Sen Anlat Karadeniz, Ayşe Ferda Eryılmaz și Nehir Erdem.
Pe fotoliul de regizor este Emre Kabakuşak.
Primul episod va fi difuzat, chiar azi, de la ora 20.00, 19.00 ora României, pe STAR TV și imediat după aceea ȋn reluare.
SK01SK2nareSK03SKE3
SURSA
STAR TV
RANINI