Sări la conţinut

Ȋmi este foarte drag


Neslihan Atagül Doğulu a stat de vorbă cu reporterul de la TV100- emisiunea mondenă Magazin Hattı, căruia i-a declarat că Engin Akyürek îi este foarte drag, se înțeleg foarte bine și nu există nicio problemă între ei.

Declarația a fost imediat interpretată drept o aluzie la problemele cu fostul partener din Kara Sevda pe care Kadir Doğulu îl numise „infatuat„.

Ȋntrebat dacă iubita lui, Fahriye Evcen,pe atunci nefiind căsătoriți, nu este geloasă pe Neslihan Atagül, Burak Özçivit spunea „Eu și Fahriye avem deplină încredere unul în altul. Oricum, Kadir e prietenul meu. Ȋntre prieteni nu se greșește.

Replica lui Kadir Doğulu venea atunci pe Twitter „Ce bărbat îndrăgostit de sine însuși. Foarte periculos.„

Kadir Doğulu și Burak Özçivit au jucat împreună în serialul “Küçük Sırlar/Mici Secrete” și se vorbește că Doğulu s-ar fi supărat pe Özçivit din pricina unor scene din Kara Sevda.

Neslihan Atagül- „Engin mi-e foarte drag. Nu ne cunoșteam dinainte. Totul e foarte bine. Nu avem vreo problemă. Slavă Domnului.„ 

 

2 comentarii »

  1. Neslihan Atagul este o prietena si o colega foarte draga lui Burak Ozcivit, asa a declarat faimosul actor intr-un interviu si cu siguranta asa este altfel nu ajungeau la o asa performanta restul sunt doar speculatii deoarece astea vand foarte bine. Ma bucur ca si Engin se intelege bine cu Neslihan Mult succes fiecaruia cu noile sale proiecte.

    Apreciază

  2. Asteptam si ma asteptam la o astfel de declaratie! Engin este un actor serios, disciplinat, isi respecta partenerele, le pune in valoare fara sa-si dea aere de vedeta! Neslihan a facut aceasta declaratie avand un zambet cald! Nu a spus-o de complezenta! Si nu este singura partenera care vorbeste frumos despre el! Cat despre posibilele aluzii, cred ca sunt doar speculatii! Nu stiu pre multe despre problemele din Kara Sevda, dar acum cred ca Neslihan a vorbit doar despre Engin! Astep cu nerabdare primul episod!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: